Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Ana Nikolić bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Ana Nikolić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Rođena je 27. septembra 1978. Završila je jezičku gimnaziju u Paraćinu, a zatim je upisala višu politehničku školu u Beogradu, na odsek za dizajn. Svoju karijeru je započela sa 22 godine pevajući po beogradskim splavovima. Sa pesmom „Januar“ je na Beoviziji 2003. osvojila nagradu za najbolji debitantski nastup, a pesma je postala veliki hit. Ana je tokom leta iste godine izdala svoj prvi studijski album Januar na kome je najdominantniji autorski rad kompozitora Aleksandra Milića Milija i tekstopisca Marine Tucaković. Objavila ga je u izdanju Siti rekordsa. Album prvenac sa nekoliko hitova kao što su: ”Hoću da te gledam”, ”Ptica skitnica”, ”Vatra”, ”Atina”, ”Moj klub” i sa dva visokobudžetna spota za pesme: ”Vatra” i ”Hoću da te gledam”. Ana je 2003. godine dobila i oskar za pop pevacicu, za hit godine i album godine. Na Beoviziji 2004. je dobila nagradu za otkriće godine…