Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Adele bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.

Sa prijavom ste saglasni i sa Uslovi korišćenja and our Izjava o zaštiti ličnih podataka


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Adele. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Adele je rođena 5. maja 1988. godine u Londonu. Njeno puno ime je Adele Laurie Blue Adkins. Počela je da peva od četvrte godine. Kao glavnu inspiraciju ona navodi grupu Spice Girls. Interesantna je činjenica da je u školu išla sa takođe poznatom pevačicom Leonom Lewis.
Pažnju na sebe privukla je zahvaljujući društvenoj mreži MySpace gde je postavila svoja tri demo snimka. Čelnicima XL Records se dopao njen rad, te potpisuju ugovor sa njom. Adele je bila pobednica čuvenog BBC Sound glasanja 2007. godine. U ovom takmičenju muzički stručnjaci predviđaju ko će od mladih umetnika biti zvezda sledeće godine. I nisu pogrešili. Adele u januaru 2008. godine objavljuje svoj debi-album 19 koji je najavio veliki hit Chasing Pavements. Najveći hit sa albuma postala je obrada pesme Boba Dylana "Make You Feel My Love". Ova pesma postala je favorit mnogih takmičara širom sveta na audicijama za različite talent-show programe, posebno u Velikoj Britaniji. Zahvaljujući tome i album i pesma se i danas mogu videti na svetskim top-listama.