Beogradski Savski trg sigurno će držati Fanzonu Evrolige Turkish Airlines!

Prateća zona Evrolige Turkish Airlines sigurno će sleteti na Beogradski Savski trg, kao i posetiocima sajta ponuditi Final 4, koji će se održati od 19-a. uradi 21. Maj u srpskom finansiranju, iste prijatne aktivnosti na koje su navikli, pored novih i neverovatnih delova. Zona pratilaca sigurno će dodatno ugostiti i brojne košarkaške pratioce Evrolige.

  • Turske aviokompanije sigurno će biti centralno smještene s video igricom za mjerenje vremena leta-ili vrijeme vješanja.
  • 7 dana će imati korpe u kojima možete izazvati svoje drugare na pucnjavu, snimiti sliku trofeja Evrolige ili objaviti video klip sa nekim poznatim ličnostima Evrolige.
  • BKT će svakako izazvati navijače da kroz kolekciju testova provjere svoje sposobnosti i razumijevanje Evrolige.
  • Adidas garantuje posebnog posetioca iz inostranstva u svom području gde možete pokušati da napravite najluđe košarkaške udarce.

Fan zona će sigurno biti otvorena ceo dan od četvrtka 19. Maja do subote 21.februar. Mej. Petak će biti najprometniji dan, sa rasporedom sesija u jednom timu, uključujući posljednje 4 ambasadore, kao i košarkaške legende Evrolige, plus godišnje takmičenje u zakucavanju, uključujući najbolje igrače iz ANGT-a. Savski trg, duž moderne obale Beograda, nastavljen je početkom 2021.godine, kao i najveći takav trg u zemlji. Brzo se može prepoznati po statui Stefana Nemanje, vlasnika srpske države, visokoj 23 metra.Beogradski Savski trg sigurno će držati Fanzonu Evrolige Turkish Airlines!

Turske aviokompanije

Turske aviokompanije su nacionalna avio kompanija Turske sa primarnom bazom na aerodromu Ataturk u Istanbulu. Radi postaviti letove na 161 lokacije u Evropi, Aziji, Africi i Americi. U 2009. godini Turkish Airlines je prevrnuo 25 miliona gostiju. Upravlja flotom od 127 Airbusa, kao i avionom Boeing, sa još 65 za brzu nabavku. Obična starost aviona u februaru 2010.bila je samo 6,4 godine. Sedma po veličini avio kompanija u Evropi je član Star partnerstva s obzirom da je April 2008.

Historija

Turkish Airlines je osnovan 20. Maj 1933, kada je u svojim počecima firma letela samo četiri proizvođača sa ukupnom sposobnošću od 23 sedišta. Flota se povećala 1945.godine sa dodatkom DC-3. Dvije godine kasnije, Prvi svjetski let u historiji Turkish Airlinesa održan je, on je krenuo putem Ankare– Istanbula– Atine. Godine 1956.Turske aviokompanije su prošle kroz restrukturiranje, a samim tim i povećale svoju flotu aviona sa F-27 i Vikontom. Avioni su pristizali praktično redovno. Godine 1986, turske avio-kompanije počele su po prvi put letjeti za Singpur, a također su 2 godine kasnije dodale još jedan dugolinijski let svom rasporedu-za Njujork sa zaustavljanjem u Briselu. Dodatni avion je dodat početkom 1990-ih. godine 1993.predstavljen je fabulous, a takođe i aviokompanija u kombinaciji sa THT. Godinu dana kasnije, veza sa New Yorkom počela je da leti direktno bez zaustavljanja. Turkish Airlines je 1998. godine sklopio brojne bitne ugovore o saradnji sa Croatian Airlinesom, austrijskim avio kompanijama, Japan Airlinesom i Swissairom. Posljednja značajna akcija bila je 4. Avgust 2006, kada je firma završila kao član Saveza slavnih.Historija

Informacije o avio kompanijama

Turkish Airlines koristi 15.857 pojedinaca. Upravlja mrežom puteva do 195 globalnih i 40 domaćih (turskih) lokacija. Njegova flota ima ukupno 206 aviona. Glavni aerodrom kompanije je Terminal aerodroma Istanbul Ataturk (IST), ostali su Terminal Međunarodnog aerodroma Ankara-Esenboga (ESB), Međunarodni aerodrom Sabiha Gökçen (SAW). U posljednjih nekoliko godina zapravo je došlo do masovnog rasta kompanije – jer se 2007.godine broj prevezenih gostiju udvostručio sa 19,6 miliona na 39 miliona. u 2012.godini, broj destinacija od 107 u 2005. do sadašnjih 235. Aviokompanija je na kraju 2012. godine imala 15.857 radnika, kao i 14.909 miliona eura u 2012.godini. TL kao i prihod prije oporezivanja 1 604 mil. TL (cca. 680 miliona. EUR). Turske aviokompanije bile su glavni sudionik Saveza slavnih jer 1. aprila 2008.

Sjedište

Turske aviokompanije sa sjedištem u Istanbulu.

Adresa registrovanog ureda:

Turkish Airlines

Terminal Aerodroma Ataturk U Istanbulu

Yeşilköy, 34149 Istanbul,

Turska

Turske aviokompanije

Turkish Airline companies je Turska aviokompanija sa sjedištem u Istanbulu, čija pozadina seže u 1933.godinu, kada je posao osnovan. Tada je radio sa samo 5 aviona. Kompanija trenutno upravlja 332 aviona. Značajan razvoj koji je ta kompanija doživjela učinio je turske aviokompanije među najboljim avio kompanijama na planeti. Trenutno je učesnik partnerstva slavnih. Klasa trenera. Pogodnost na brodu.Uživajte u udobnom sjedenju u klasi trenera i na kratkim i na dugim putovanjima! Sa sedištima koja se mogu preklopiti za čak 18,5 centimetara, podesivom gornjom komponentom sedišta kao i podesivim prostorom za noge, klasa Coach nudi izuzetno udobno putovanje. Povrh toga, zahvaljujući prostoru za noge od 75 cm, lako se možete odmoriti i protegnuti noge dok gledate filmove.

Sistem za zabavu kod kuće

Sistem za uživanje u putovanju pruža mnoge alternative, kao i kreiran je tako da odgovara putnicima bilo koje dobi. Otkrićete sve što Vam je potrebno da vaše putovanje učinite mnogo prijatnijim, od klasične ili pop muzike do aktuelnih blockbuster filmova, zabavnih video igara kao i mreža vesti.

Ugrađeni sistem napajanja

Više ne morate ostavljati svoj posao nepotpunim tokom leta. Možete brzo napuniti svoj mobilni elektronski uređaj tokom putovanja putem integrisanog elektroenergetskog sistema.

Osvježenje na brodu

Turkish Airlines nudi najkvalitetnije recepte Turske i globusne hrane. Za pripremu jela koriste se posebno svježe sezonske aktivne sastojke. U ponudi su topla/ prohladna jutarnja jela, a takođe i glavna jela, kao i sitne poslastice, sendviči kao i kolači. Jela se nude na osnovu wellness stajanja, kao i individualnog izbora putnika. Mnogo obroka se obezbjeđuje za izbor.

Zabava za mališane

Vaša deca će očekivati let u jeftinim avionskim kartama! Za najmlađe su filmovi mladih, video igre kao i pjesme pripremljene u sistemu zabave na vozilu. Štaviše, svaki mali putnik će dobiti jedinstvenu igračku u avionu.

Kozmetički paket za let

Estetski plan leta sastoji se od maske za spavanje, čepića za uši, čarapa, četkice za zube, paste za zube i balzama za usne. Napomena: kozmetički paket za let nije obezbeđen na svakom putovanju.

Skladišni prostor

Putnicima ekonomske klase dozvoljen je jedan predmet ručnog putnog prtljaga, koji ne bi trebao ići dalje od dimenzija 55x40x23 centimetra, a također ne teži više od 8 kilograma. 2 komada prtljaga za prijavu moraju imati težinu od čak 23 kilograma/ 1 komad.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *