Česi su pekli rokera Majkla Boltona! Njegova emisija u Olomoucu je završena

Dakle, sa ovim češkim sljedbenicima čuvenog američkog rockera Michael Bolton (66) definitivno nije brojao! Pevač, koji je trebalo da ima jedini nastup u Olomoucu u petak 9. Avgust, nažalost, sigurno neće izaći. Manifestacija je prekinuta zbog smanjenog broja prodatih karata. Planirani petak koncert američkog pjevača i dvostrukog pobjednika Grammyja Michaela Boltona neće se dogoditi! Ovu depresivnu informaciju otkrili su ekstatični sljedbenici samo nekoliko dana prije nego što su trebali vidjeti svog favorita u tvrđavi Crown u Olomoucu. “Prodato je nekoliko karata, kao i malo interesovanja za nastup. Kao promoteri, napravili smo ogroman projekat, ali nažalost nismo bili u stanju da prodamo karte”, rekao je CTK organizator performansi Jozef Tarkay. Mala kamatna stopa je razjašnjena, da navedemo nekoliko stvari, istinom da se trenutno dešava nekoliko sličnih događaja. Navijači koji su trenutno kupili karte dobiće svoj novac nazad. Njihovo razočarenje vjerovatno neće nestati. “Pojedinci to moraju razumjeti, karte će im biti vraćene”, potvrdio je tarkay. Bolton, koji je zapravo nazvan većinom šarmantnog Glasa Amerike, trebao je donijeti najveće hitove svoje profesije u Olomouc, koji se sastoji od toga kada Muškarac voli damu, i uvesti potpuno nove pjesme. 66-godišnji vokal bio je zbog dođite ovdje u Češku nakon predstave u Varšavi u srijedu. Njegov sljedeći otkaz u nedjelju je gradski Amfiteatar u Seredu, Slovačka. Tokom svog putovanja, On će učiniti u Finskoj, kao i Velikoj Britaniji u avgustu.Česi su pekli rokera Majkla Boltona! Njegova emisija u Olomoucu je završena

1 + 1 ulaznica za emisiju Michaela Boltona u Olomoucu 9.8.2019

9. Avgust u Olomoucu sigurno će predstaviti američkog vokala kao i tekstopisca Michaela Boltona na jedinom nastupu u Češkoj! Takođe možete biti tamo, kao i dobiti 2 karte po stopi od 1! Jednostavno kupite 1 kartu, kao i dobijte 2nd iz Radio time-a besplatno. Petak 9. 8. 2019 od 20: 00, Crown citadel u Olomoucu. Odaberite varijantu karte-Kategorija 2 (kolekcija 9 kao i 11) ili grupa 5 (kolekcija 29, 31 i 33). Detalji sedišta su izabrani odmah kada trgovanje kupon za kartu. Uspešan vokal sa prelepim glasom na njegovoj emisiji će igrati godinama dokazane hitove, kao i dodatno predstaviti potpuno nove melodije. Michael Bolton je američki vokal i tekstopisac. Među njegovim dostignućima su Prodaja više od 75 miliona albuma, angažovanje na snimanju osam od deset vodećih CD-ova širom sveta u pop muzici, kao i 2 singla na Billboard graphes-u, zajedno sa 6 American Songs Awards i dve Grammy nagrade. Kao autor, komponovao je velike hitove za likove kao što su Laura Branigan i Cher. Kao pjevač, zapravo je nastupao sa muzičarima kao što su Lucia Aliberti, Patti LaBelle, José Carreras, Tony Cetinski, Ray Charles, Céline Dion, Plácido Domingo, Renée Fleming, Wynonna Judd, BB King, Lonely Island, Luciano Pavarotti, Percy Sledge i Zucchero.

Dan odmora prije nastupa Michaela Boltona. Već 9. Auguste!

Američki kantautor Michael Bolton, čiji uspjeh uključuje prodaju veću od 75 miliona CD-a, šest američkih muzičkih nagrada i dva Grammy priznanja, obavit će 9. Avgusta u Olomouc Crown Fortress. Michael Bolton će raditi hitove koji su zapravo pokušali i takođe ocenjivali dugi niz godina, a takođe će sigurno takođe ponuditi potpuno nove pesme na koncertu. Šta da se radujem? Njegovi sljedbenici Boltona pamte uglavnom po laganim baladama i pomalo promuklom glasu. Vokal, koji je debitovao 1983.godine, takođe je dobio dve Gremi nagrade. Počeo je sa Rock bendom Blackjack, kao i njegov prvi solo cd zvao se Michael Bolton (1983 ). Više popularan je kasnije srce usluga. Pjevao je s nekoliko poznatih imena, Bilo da su to José Carreras, Ray Charles, Céline Dion, Plácido Domingo, Renée Fleming, Wynonna Judd, BB King, Luciano Pavarotti, Percy Sledge ili Zucchero. On je zapravo pokrenula nekoliko najznačajnijih hitova svog posla, koji se sastoji od kada Muškarac voli dama, samo kako možemo biti navijači, kao i rekao da ste uživali … Ipak Sam Lagao. Bolton je rođen 1953. godine u jevrejskoj porodici u New Sanctuary. U detinjstvu, njegova dostignuća su uključivala pridruživanje horu, gde je imao zadatke vokala. Odobrio je svoj prvi ugovor sa kompanijom za pjesme sa 15 godina, kao i svoj prvi javni izgled početkom 1970-ih. godine sa rok bendom pod nazivom Blackjack, gde je dodatno sarađivao sa budućim gitaristom Kiss Bruceom Kullickom.Dan odmora prije nastupa Michaela Boltona. Već 9. Auguste!

Bend je takođe istraživao sa Ozzyjem Osbourneom

Njegova solo karijera započela je 1983.godine, a njegov početni veliki hit bio je Just how Am I should to Live Without You, kao i njegov svjetski poznati hit Gloria. Obično je radio zajedno sa pjevačem Laurom Braniganom, kao i jedni s drugima pokrenuli su melodiju pod nazivom otkrivam nekoga 1985.godine. Bolton je tada stvorila pjesme kako za sebe, tako i za svoju solo karijeru. Dodatno je stvarao za pjevače kao što su Barbra Streisand, kao i Peabo Bryson. On je zapravo isto tako nastupao sa Lucianom Pavarottijem, Rayom Charlesom, ženom Gagom i također B. B. “usamljeno ostrvo” Jacka Sparrowa. Njegova dostignuća uključuju 53 miliona prodatih CD-ova, dvije nagrade Grammy i 2 pobjede na istaknutoj tabli Hot 100. Takođe ima slavnu ličnost na holivudskom šetalištu popularnosti.

Citadela Olomouc sigurno će oživjeti u ritmu pjesama. Michael Bolton Stiže

Američki pjevač Michael Bolton, koji je ponudio preko 75 miliona albuma širom svijeta, kao i osvojio dvije nagrade Grammy, sigurno će pogledati Moraviju ove ljetne sezone. Petak 9. Avgust će igrati na području Korunní pevnoštky u Olomoucu. Nakon pada nastupa u praškom Lucernu jedanaest godina ranije, ovo će sigurno biti tek njegov drugi nastup u Češkoj Republici. 66-godišnji izvođač pop hit-a kada Muškarac voli damu sigurno će dodatno pružiti svoje druge popularne pjesme uživo na domaćem ciljnom tržištu, kao što je tačno kako možemo biti entuzijasti ili reći da sam uživao u vama … Kako God Ja Postojao. To je Michael Bolton? Američki vokal i tekstopisac 1953.godine u gradu New Place u američkoj državi Connecticut. Tokom svog muzičkog posla prodao je više od 75 miliona CD-ova. Dobio je 6 Američkih počasti za pjesme, kao i dvije počasti za Grammy. Zapravo se pojavio i u nekoliko filmova, kao i u televizijskim serijama, uključujući četiri epizode popularnog sitcoma dva i takođe po momka. Njegovi najznačajniji hitovi uključuju Kako se očekuje da živim bez tebe, kada Muškarac uživa žensko, Nedostaješ sada, kao i da volim nekoga.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *