20.Novembra 2012 Jennifer Lopez dolazi u Srbiju i nastupiće u Beogradskoj areni. Ulaznice uskoro u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima.
 

Glumica, zabavljač, muzički umetnik, filmski i TV producent, modni dizajner, preduzetnik i humanitarni radnik, Jennifer Lopez je jedna od najmoćnijih i proslavljenih poznatih ličnosti u svetu zabave.
 

Ona je prodala preko 55 miliona ploča širom sveta i glumila u više # 1 filmova, uključujući i "Monster-in-Law" i " The Wedding Planner". U 2001, " The Wedding Planner " je imao vrhunsku filmsku zaradu, dok je njen album, "J.Lo", bio je # 1 na Billboard Top 200 listi. Dve simultane broj 1 počasti je Lopez imala, kao  prva žena u istoriji -  # 1 film i # 1 album u istoj nedelji.
 

Pored povratka za sezonu 11. "Američki idol" u 2012, Lopez će pokrenuti revolucionarni serija "¡Q’ Viva! The Chosen"zajedno sa koreografima Jamie King I Marc Anthoni. Kao ko-izvršni producent i zvezda, Lopez će putovati širom juga Amerika da otkrije i upozna latino pevače, muzičare i izvođače.
 

Lopez je pozajmila i  svoj glas liku Shira i sablja-zubatom tigru, u novom animiranom filmu, "Ledeno doba 4: Kontinentalni Drift" takođe zakazan za puštanje u 2012.
 

Lopez je postavila standard za brendiranje slavnih mirisa, odeće i pribora. Njena najnovija miris, “Love and Glamour”, obeležen ja sa  17 uspešnih prikazivanja, uzimajući u preko 1 milijarde dolara. Novi miris, Glowing, će pokrenuti u 2012. Godine 2006, Lopez je dobila ACE za prestižnu modnu ikonu godine za doprinos u priboru i modnoj industriji. Lopez je pokrenula i ekskluzivnu modnu kolekciju sa Kohl-om  u jesen.
 

Njena  strast da izradi ovaj svet boljim istaknuta je kroz njen rad sa decom preko neprofitne Maribel fondacije. Maribel Fondacija je posvećena poboljšanju zdravlja i dobrobiti žena i dece.
 

Nazad