Promoteri Adria Entertaimnet i Live Nation danas su potvrdili da je zbog logističkih razloga otkazan koncert Madonne koji je prethodno najavljen za 11. Jun 2012. na stadionu Maksimir u Zagrebu. Veoma nam je žao što će mnogi fanovi Madonne ostati razočarani.

Svi kupci ulaznica za prethodno zakazani koncert svoj povrat novca mogu ostvariti od ponedeljka, 19. Marta 2012. na Eventim prodajnim mestima gde su ulaznice kupili.

 

"Nažalost, u svetu korporativnog biznisa donose se odluke koje su primarne za dobrobit korporacije. U ovom slučaju nismo mogli ići ispod nekih dogovora koje smo imali s domaćim partnerima i preuzeti logističke obveze koje su pred nas naknadno stavljene, a odnose se na način korištenja stadiona. Obzirom na to, zajednička je odluka da bez toga logistički nije moguće organizovati koncert na zadovoljavajući način, koji ne bi doneo gubitak svim stranama u projektu. Zato smo koncert morali otkazati. Povrat novca počinje 19.3. i trajaće dok god i zadnji kupac ne dođe po svoj povrat novca. Znamo da ovakva odluka o otkazivanju može imati uticaj na tržište, ali naša dugogodišnja korektnost prema publici i međusobno poverenje, sigurni smo, nadvladaće i ovaj izazov, te to poverenje neće biti narušeno." - izjavio je predsednik Uprave Adria Zabave, Vladimir Ivanković.

Nazad