Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Festival "Zvuk Beograda": Veliki prezir, Stray Dogg i Kralj Čačka
Petak 29. septembar 21h
Dom omladine Beograda, "Amerikana"

U sali Amerikana Doma omladine Beograda u petak, 29. septembra biće održan festival "Zvuk Beograda" na kojem će nastupiti bendovi Veliki Prezir, Stray Dogg i Kralj Čačka.

Cena ulaznice je 800 dinara i u prodaji su na svim mestima Eventima, kao i na blagajni Doma omladine. Na dan koncerta cena karte će biti 1000 dinara.

 

"Zvuk Beograda" je koncertno veče izvođača koji su pronašli svoju publiku, imali rasprodate koncerte po najvećim dvoranama na našim prostorima i napravili generacijski talas u rokenrolu u Beogradu, ali i regionu. Ti bendovi su, pored ostalih,  Stray Dogg, Kralj Čačka i Veliki prezir. Nikada do sada ovi bendovi nisu svirali zajedno, na zajedničkoj koncertnoj večeri, pa će ovo biti prilika za ljude  koji se pronalaze u zvuku i specifičnom senzibilitetu koji povezuje ova tri benda, da ih čuju na istom mestu - u Domu omladine Beograda.

 

"Ideja je da prvi put ujedinimo najbolje predstavnike cele jedne rokekrol generacije, alternativne scene u zemlji i da na taj način ujedno i promovišemo naš grad kao muzički centar regiona, što i jeste.Motivisanje bendova na ovoj sceni i rađanje kulture i tradicije velikih rokenrol događaja u zemlji je nešto što nam fali. Smatramo da su ovakvi događaji neophodni, kao i ljudi koji će se angažovati oko podrške nezavisnoj muzičkoj sceni", rekla je Sandra Planojević, PR festivala.

 

Program će početi u 21h.

 

Festival je podržao Gradski sekretarijat za kulturu Grada Beograda.

Dodatne informacije/Partneri saradnici