Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Један од наших најутицајнијих рок бендова - "Ван Гогх", већ 32 године успешно одолева свим утицајима и опстаје захваљујући добром звуку, сјајној атмосфери на наступима и својим верним фановима.

Публика ће моћи да ужива у интимној атмосфери, да чује и види бенд у акустичном издању и упозна другачији темперамент чланова састава, у односу на онај који негују на уобичајеним концертним наступима.

Нови акустични стил познатог рок састава веома се допао публици на нјиховом рођенданском концерту, одржаном крајем новембра 2016. године, када су прославили 30 година рада. То их је навело да сви рођендански концерти буду управо у овом стилу. Потпуно другачији пристум акустичним извођењима, старе песме које су добиле нови израз, а задржале јаку емоцију, наишли су на одушевљење фанова. Чак и они који обожавају вангоговски тврђи звук су “пали“ на сензуалну акустику.

Овог лета "Ван Гогх" наступа на Палићу. Концерт ће се одржати 12.08.2018. године на Летњој позорници, са почетком у 21 час. Улаз ће бити омогућен од 20 часова. Карте се могу набавити на свим продајним местима Евентима, као и у цаффе бару Хаусбрандт, по цени од 900 динара.

За више информација позовите на: 024/602-780

Dodatne informacije/Partneri saradnici