Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

NAPOMENA: Lokacija dogadjaja je ATRIJUM BEOGRADSKOG SAJMA 

Dugo očekivani nemački di-džej i producent – Boris Brejcha konačno nam dolazi u Beograd 10. juna na veliki open air događaj koji će biti održan u sklopu koncepta TOPLJENJE!


Boris je još kao mali počeo da se interesuje za muziku svirajući bubnjeve, 2007. godine postaje poznat celom svetu kada je izdao trake „Die Maschinen Sind Gestrandet“; „My Love“ i „Lost Memory“ koje su ga proslavile. Nema tih mesta ili festivala na kojima nije puštao u svojoj desetogodišnjoj karijeri, a sada počekom leta nam konačno stiže i u Beograd.

Tvorac je sopstvenog muzičkog žanra High-Tech Minimal, koji ustvari predstavlja kombinaciju minimal i electro zvuka i vlasnik je lejbla “Fckng Serious” koji je osnovao sa najboljim prijateljima Ann Clue i Deniz Bul sa idejom da šire dobru muziku na ozbiljnim žurkama širom planete.

Line up-u Topljenja se pridružila i dama koja je ceo život eksperimentisala različitim muzičkim žanrovima dok se nije pronašla u elektronskoj muzici – Ann Clue! To se primeti i u njenim setovima – od mračnih do lepršavih melodija možete čuti razne varijacije tonova i stilova. Njenu muziku karakteriše dubok zvuk, jake i masne bass linije kojima stvara u slušaocu unikatni osećaj koji će učiniti da je ne zaboravite! Obezbedite vaše karte na vreme! 

Dodatne informacije/Partneri saradnici