Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

SVE JE TO ROCK’N’ROLL Ex Yu Rock mjuzikl 80-ih

DOM OMLADINE BEOGRADA - Sala Amerikana

 

Priča smeštena u današnje vreme, obrađuje teme odrastanja, prelaska iz adolescentskog perioda u svet odraslih, teme društvenih i socijalnih razlika, odrastanja u vremenu visokih tehnologija i brzog načina života i postavlja večita pitanja: „ŠTA DALJE?“, „OTIĆI IZ ZEMLJE ILI NE?“, „KAKO SE DOKAZATI I OSTATI U POSLU ZA KOJI SE ŠKOLUJEŠ?“.

 

Grupa mladih ljudi, smeštena u tri međusobno povezane priče, traga za rešenjima svojih problema. Slušajući priče svojih roditelja kako su oni provodili mladost 80-tih godina, maštaju za tim, za njih, nestvarnim vremenima. Obzirom da vreme ne mogu da promene, ali sebe mogu, sticajem okolnosti zatiču se na koncertu KLASIČNIH OSAMDESETIH, gde kroz vanvremenske hitove velikana ex Yu rock scene shvataju koliko mogu sami za sebe da urade, donoseći velike i važne odluke.

 

S obzirom da se jugoslovenska rok scena 80-ih danas može podvesti pod kategoriju „KLASICI“, ceo repertoar uživo izvodi bend (vokal, violina, klavir, gitara, perkusije) u novim aranžmanima.

Jugoslovenska rok muzika 80-tih, mnogo je doprinela pravilnom i zdravom odrastanju mladih ljudi tog vremena. Arnažmane za sve numere potpisuju: Ljubica Damčević (vokal, violina), Katarina Ranković (vokal, klavir) i Aleksandar Radulović (vokal, perkusije).  

 

Ova pozorišna predstava namenjena je mladim ljudima od 13 godina pa naviše, ali tema, sama priča, a naročito muzički repertoar, bude pažnju odraslih, odnosno, nastavnika i roditelja. 

 

Predstava “Sve je to Rock’n’Roll” biće odigrana u koncertnoj sali Amerikana, gde su svoje karijere započeli mnogi veliki bendovi 80-ih. Beć to sjajna prilika da se veliki hitovi tog vremena ponovo uživo izvodu, u aranžmanima jedne nove mlade generacije.

 

SVE JE TO ROCK’N’ROLL – Ex Yu Rock mjuzikl 80-ih

 

Tekst i režija: Nenad Radović

Scenski pokret: Dragana Šujak

Muzika i aranžmani: Katarina Ranković, Ljubica Damčević i Aleksandar Radulović

Produkcija: Studio Centar

 

MIRKO -  Aron Bugarski

ADAM - Lazar Tešić

SPID - Marko Miljković / Ljuban Marić

KATARINA - Katarina Ivanović

MARINA - Nađa Marjanović

JULIJANA - Andrijana Đorđević

TEA - Mila Miljković

ZORICA - Katarina Zorić

DANICA - Anka Aćimović

DEKI - Vasilije Krstić

MARTINA - Milica Terzić

VUKICA - Dijana Belošević

ZVONČICA - Ana Vučić

IVANA - Ljubica Damčević (vokal, violina)

SARA - Katarina Ranković (vokal, klavijature)

PERA - Aleksandar Radulović (vokal, perkusije)