Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Šta bi ljubav sada kreirala?” predstavlja zabavno edukativni projekat, namenjen svim uzrastima i razvojima, kreiran na osnovu kvalitetnih i najpriznatijih međunarodnih dečjih programa i aktivnosti.

Suština svih aktivnosti koje se organizuju je da se deca, mladi i odrasli kroz igru, ne samo takmiče i zabave, već da podstaknu druženje, razviju poverenje i osećaj za kolektivnu igru, oplemene i prodube svoje odnose.

 

Cilj ovog projekta je podrška i inspirisanje kreativnosti i talenata, malih i velikih, poznatih i nepoznatih ljudi. Projekat je kreiran u saradnji sa mnogim dramskim i muzičkim umetnicima, akademicima, piscima, timom Politikinog Zabavnika i Akadmijom Intelektulanih veština. Podržale su ga mnoge zvanične institucije, obrazovne ustanove, muzičke i plesne škole, kao i mnogi sportisti i javne ličnosti.

 

Inspirativna akcija  “Kreiraj srcem i dušom” ima nameru da inspiriše kreativnost i talente, i transformiše edukaciju u umetnost koja edukuje kompletno biće: srce, ruke (telo) i um.  Inspirativna akcija se sastoji iz mnogo različitih aktivnosti,  i osmišljena je da na neobičan način inspiriše i podstakne sve učesnike da se slobodno izraze kroz različite vidove umetnosti (slikanje, muziku, ples, dramu, vajanje, kreiranje, pisanje itd.) i na taj način razvijaju i unapređuju svoje prirodne sposobnosti.

U prvom delu Inspirativne akcije “Kreiraj srcem i dušom” beogradski osnovci i novinari na konkurus su imali zadatak da kreiraju muzičke, literarne, likovne, dramske ili kolažne radove prema slobodnom izboru za novinare na temu “Šta bi ljubav sada kreirala?”, za osnovce na sledeće teme: šta za njih predstavlja život, šta ljubav, i šta zdravlje?

 

Najbolje radove stručni žiri odabraće u utorak 25.04.2017. u Medija centru u Beogradu. Svi oni biće izloženi na centralnoj manifestaciji 03.maja u Belexpo centru, ŠTA BI LJUBAV SADA KREIRALA?. Na tom događaju će takmičarske igre igrati odrasli na bini, dok će u muzičkom delu programa učestvovati  mladi  i stariji umetnici i talenti: i dati doprinos svojom autentičnošću i kreativnošću.

Treći deo projekta odnosi se na Vojvodinu. U septembru će i Novi Sad poput Beograda obradovati mališane bogatim umetničkim i zabavnim programom na centralnom događaju, koji će ujedno biti i završna manifestacija za ovaj veliki projekat.

 

Učesnici događaja 3. Maja 18h-21h, BelExpo Centar

 

Muzička škola talenata Ćuprija

Učenice solisti Muzičke škole "Isidor Bajić" iz Novog Sada koje će svirati na harfi

Dragoljub Crnčević iz dr. Point Blanka

Ljuba Ninković, S vremena na vreme

Plesni klub “Red Star”

Danijela Veselinović sa Orkestrom Danijela

Učenici solisti Muzičke škole Stanković iz Beograda

I učesnici iznenađenja….

 

 

Sve naše aktivnosti deo su i podrške humanitarnim akcijama namenjenim deci kroz dečje fondacije: Podrži Život i Budi Human - Aleksandar Šapić, a novac od prodatih ulaznica biće prosleđen na lečenje troje dece.

 

Podelimo ljubav razigranog deteta u sebi. Darujmo iskreno, čisto i plemenito svoju autentičnost!

 

Dodatne informacije/Partneri saradnici