Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

MH Concerts i Serbian Hellbangers
ponosno predstavljaju:

 

SOLSTAFIR + Myrkur

Live – 04. 12. 2017. Dom omladine Beograda – 20h

 

 

Priča Solstafira  počela je 1995. godine kada je bend startovao svoje putovanje u underground black metal krugovima u kojima je obitavao narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova. Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu dešava se 2009. godine nakon izlaska albuma Kold koji ih gotovo preko noći lansira u najjače metal časopise, kao i radio i TV stanice širom sveta. U narednim koracima bend suvereno kreira svoj upečatljiv i originalan stil te danas sa najnovijim albumom Berdreyminn bez i malo ustručavanja možemo slobodno reći stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock / metal scene.

Nakon više godina pokušavanja i iščekivanja, konačno sa velikim zadovoljstvom možemo najaviti dolazak islandskih vukova u Srbiju!

 

Kao specijalni gosti isto veče će nastupiti i danski atmosferični black metal bend Myrkur koji je od samog nastanka privukao veliku pažnju kako fanova tako i medija, ali i izazvao mnogo kontraverzi zbog svog neobičnog i drugačijeg pristupa black metal zvuku. Bend je nastao, i dalje zvanično postoji kao solo projekat, dok žive nastupe izvodi sa kompletnom postavom. U Beogradu Myrkur će nam predstaviti novi album Maredit koji će se u prodaji pojaviti u septembru ove godine. 

 

 

Ulaznice u prodaji od 28. jula:

- akcija, prvih 50 ulaznica 1.600din

- pretprodaja 2.000din

- na dan koncerta 2.500din

 

Prodajna mesta: Eventim

 


SOLSTAFIR

http://solstafir.net/

https://www.facebook.com/solstafirice/

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=QX0UaXd4Yis

 

 

MYRKUR

https://www.myrkurmusic.com/

https://www.facebook.com/myrkurmyrkur/

 


Dodatne informacije/Partneri saradnici