Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Remek delo legende Pink Flojda Rodžera Votersa, THE WALL LIVE, zakazano za 1. septembar, zbog tehničkih i produkcijskih razloga premešta se sa Ušća u Kombank Arenu.

Ulaznice kupljene za Ušće, važiće i za Kombank Arenu.


THE WALL – PRVI PUT U BEOGRADU

RODŽER VOTERS SE TRIJUMFALNO VRAĆA U EVROPU 2013. GODINE SA SVOJIM GENIJALNIM ČULNO I VIZUELNIM
REMEK DELOM: “THE WALL”
01.09.2013. KOMBANK ARENA, BEOGRAD

“Najbolji šou u Arenama ikada. Tačka.” – New York Post
“The Wall uživo je savršen. Svako treba da ga doživi bar jednom.” – Philadelphia Inquirer
“Odzvanja još snažnije nego pre” – The Independent
“The Wall je trijumf mogućnosti i ambicija...vrhunski rokenrol.” The Times, London
“Računajte da ćete dobiti dosta muzike za svoje pare” – The Telegraph
 “Ne možete ostati ravnodušni pred ovim čulnim iskustvom” – The GuardianLONDON, 9. novembar 2012: Rodžer Voters, kompozitor, tekstopisac i koosnivač kultnog benda Pink Floyd, najavljuje povratak svoje legendarne produkcije “The Wall” u Evropu 2013. godine. Ovo audio- vizuelno remek delo o otuđenju i transformaciji biće izvedeno u celini sa bendom i jedinstvenom umetničkom produkcijom. “The Wall” je do sada prikazan 192 puta širom sveta pred više od 3.3 miliona obožavaoca čime se našao među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.


Za velike prostore na otvorenom Rodžer Voters je redizajnirao i podigao šou “The Wall” na još viši nivo, kreiravši vrhunski događaj sa jedinstvenim doživljajem za publiku bez obzira odakle se gleda i stvarajući produkciju koja prevazilazi sve do sada već viđeno.

Povodom nove evropske turneje, Rodžer Voters je izjavio – “Jako mi je drago što ćemo The Wall ponovo doneti u Evropu. Biće nam veoma zabavno. Preradio sam koncert kako bismo ga izneli na otvoreno. Stvarno je dobar. Još je pokretljiviji, dramatičniji i uzbudljiviji od nastupa za arene. Morao sam ponovo sve da razradim zbog stadiona, odnosno otvorenih prostora. Ovakav šou nije mogao biti stvoren pre 40 godina. Tada nismo mogli da ispunimo toliki prostor nudeći adekvatno emotivno, muzičko i scensko zadovoljstvo. Tehnologija se promenila, i sad je to moguće.”

Voters je 2010. godine ponovo oživeo svoju kultnu scensku produkciju “The Wall” sa savremenom tehnologijom i specijalnim efektima prikazujući je pred publikom širom sveta i postavljajući nove rekorde u broju rasprodatih turneja ali i uzastopnih nastupa na istom prostoru, kao što su devet prodatih predstava na River Plate stadionu u Buenos Airesu, Argentina. “The Wall” je i dalje jedan od najuticajnijih albuma u istoriji  pop kulture koji je povezao mnoge generacije muzičkih fanova.

Pre 2010, “The Wall” produkcija je bila suviše glomazna da bi krenula na turneje, ali izgradnja savremenih arena i poboljšanja u tehničkom prenosu, razrešile su ovaj problem. Voters je osavremenio izgled i atmosferu šoua kako bi bio siguran da zadivljujuća scenska ekstravagancija koja je “The Wall” i učinila legendarnim i dalje inspiriše nove generacije svojim veličanstvenim prikazima i čulnim spektaklom od kog vam zastaje dah. Originalna produkcija “The Wall” iz 1980. godine izvedena je u celosti samo 29 puta tokom Pink Floyd turneje u cilju promovisanja albuma, i jednom u Berlinu na proslavi pada Berlinskog zida.

Mapa
  • Ušće Park

    Bul.Nikole Tesle bb
    11070 Beograd

    Belgrade%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici