Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Početak meseca Oktobra je rezervisan za REACT! Ove godine Music Reactions slavi prvi rođendan i po svemu sudeći biće posebno!

 

Ambivalent (Valence) - američki DJ/producent koji živi i radi u Berlinu . Njegovo pravo ime je Kevin McHugh i jedan je od tek dva producenata čija su se izdanja našla na četiri možda i najveća tehno lejbla današnjice, a koje vode Sven Vath (COCOON), Josh Wink (OVUM), Richie Hawtin (MINUS) i Michael Mayer (KOMPAKT). Izdavao je još i za MOBILEE, a on sam je vlasnik dva lejbla - DELFT i VALENCE. U poslednjih 9 godina uspeo je da se dokaže kao pouzdan i kredibilan “glas” na andergraund podijumima širom sveta. Njegovi DJ setovi u kojima se može čuti tehno u rasponu od modernog, minimalnog, hipnotičkog zvuka pa do traka detroitske stare škole odveli su ga na renomirane festivale i u klubove širom sveta poput: Berghain-a, Concrete-a, Output-a, Detroit Movement-a, Village Underground-a, BPM Festival-a, Amsterdam Open Air-a i mnogih drugih.

 

I Hate Models - u ovom trenutku sigurno najuzbudljiviji tehno DJ/producent koji dolazi iz Francuske. U poslednje dve godine dokazao se kao jedan od najeminentnijih umetnika na ARTS etiketi. Nastoji da se žanrovski ne ograničava istražujući sve muzičke univerzume, sa umetničkom linijom baziranom na izražavanju melanholije i intenzivnih osećanja. Njegova muzika se može okarakterisati kao okršaj između - Ljubavi i Mržnje, Tame i Svetlosti.

 

Clara Cuve - izuzetno talentovana 22-ogodišnja didžejka stanovnik Berlina, rođena u Minhenu. Clarin talenat nije prošao nezapaženo u njenom rodnom gradu gde je legendarni DJ Hell podržao na početku karijere. Od tada ona razvija svoj specifični stil, skuplja ploče i ''svira'' miks dark tehna i emotivnih harmonija.

 

RAR – jedan od osnivača organizacije Music Reactions. Njegovo ime je Rajko Ristanović i kolekcionar je vinila od ’99 godine, kada je i počeo da se bavi didžeingom i muzičkom produkcijom. Dvehiljaditih je u doba "drugog tehno talasa" zajedno sa još dva prijatelja (Miloš Drobnjaković i 33.10.3402.) činio organizaciju Poems Music koja je u to vreme izazvala veliku pažnju nastupima i organizacijom andregraund tehno žurki u beogradskim klubovima. Ne voli da istorijski i žanrovski uokviruje muziku, tako da se u njegovim setovima mogu čuti trake u rasponu od tehno detroitskih klasika punih harmonija i izlomljenih bitova pa do modernog minimalnog tehno-a.

Dodatne informacije/Partneri saradnici