Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Verovanje je samo početak! Dizni na ledu vam predstavlja„Princeze i Heroji“ u Beogradskoj areni od 18. do 20. Novembra. Zvončica vas vodi kroz čarobne trenutke Diznijevih najdražih bajki o lepim princezama i neustrašivim prinčevima.


Kroz umetničko klizanje i graciozne akrobatike, Dizni na ledu vam predstavlja “Princeze i Heroji” dočaravajući divne momente sedam Diznijevih princeza i njihovih odanih prinčeva od 18. do 20. novembra u Beogradskoj areni. Zvončica vodi posetioce kroz inspirativne priče o Arijel, Beli, Pepeljugi, Tiani, Jasmin, Ružici i Snežani dok se njihove želje i snovi ostvaruju.

 

U novoj predstavi produkcije Feld Entertainment, publika će otići do najdaljih granica mašte gde je sve moguće ukoliko verujete. Arijelini snovi su zaključani ispod mora i u jednom magičnom momentu, princ Erik razbiće Ursuline čini kako bi povratio svoju jedinu, pravu ljubav. U trci sa vremenom da spase Ružicu Uspavanu lepoticu, princ Filip pobeđuje zlu Grdanu pretvorenu u Zmaja. Tiana ostvaruje svoje želje da poseduje restoran u Nju Orleansu; Jasmin otkriva ceo novi svet sa Aladinom i Snežana pronalazi pravu ljubav. Ova divna predstava otkriva i najdublje želje Pepeljuge i Bele.

 

Interesantan izazov našao se pred kreativnim timom predstave Dizni na ledu vam predstavlja Princeze i Heroje, u adaptiranju inspirativnih momenata na led. Kako bi se kod publike oživele emocije koje su na njih ostavili filmovi, bilo je potrebno uneti blistave setove, dramatično osvetljenje, koreografije koje oduzimaju dah i nekoliko iznenađenja. Svaki član kreativnih tima pristupio je ovom izazovu iz svoje, jedinstvene perspektive.

 

Prepoznavajući večitu prirodu priča, kreativni direktor Džeri Bilik (Jerry Bilik) našao je klizače čiji talenat bi mogao da inspiše još inspirativnih priča.

 

Dizni na Ledu vam predstavlja Princeze i Heroje poziva publiku da krenu sa Zvončicom na put kroz večite priče o inspirišućim princezama i njihovim herojima. Fokusirajući se na momentima kada se princezini snovi ostvaruju, predstava koristi živu muziku, blistave setove i dramatične koreografije kako bi stvorila pravo iskustvo koje vam oduzima dah.

Video
Dodatne informacije/Partneri saradnici