Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

 

Parni valjak: Peti je „koncert na bis“!

 

Nakon što je u izuzetno kratkom roku rasprodala četiri prethodna, grupa Parni valjak je odlučila da zakaže i peti, ujedno i poslednji u nizu koncerata u Sava centru.

Iako bi ovim tempom moglo da ih bude i više, uz veliko interesovanje publike i činjenicu da se četvrti koncert rasprodao za manje od dva dana, bend je ipak odlučio da koncert koji će se održati u ponedeljak 12. marta bude ujedno i poslednji u nizu. Cene ostaju nepromenjene i prodaju se na svim prodajnim mestima Eventima. Na svakoj kupljenoj ulaznici nalazi se i jedinstveni bar kod za preuzimanje novog albuma „Stvarno nestvarno“!

 

S obzirom da nisu planirali ni četiri koncerta, Hus, Aki i ekipa Parnog valjka poručuju iz dvorane za vežbanje da će peti zapravo biti „koncert na bis“. „Stvarno nismo planirali da radimo pet koncerata zaredom i želimo da svaki koncert bude jednako kvalitetan produkcijski, dok će o najvažnijoj emotivnoj dimenziji odlučivati publika. To je zapravo i najlepše u svemu ovom što nam se dešava. Peti koncert biće kao jedan veliki celovečernji bis za prethodne četiri noći u Sava centru“, poruka je koju šalje Hus uoči martovskog niza akustičnih koncerata u Beogradu.

Parni valjak trenutno intenzivno proba, po mnogo čemu zahtevne akustične koncerte, drugačije od onih koje su ljubitelji ovog dugovečnog benda imali priliku da vide. Od poslednjeg puta kada je Parni valjak imao akustični koncert „bez struje“ prošlo je skoro dvadeset godina, a DVD izdanje „Live In ZeKaeM“ publika i dalje traži. Tada su na listi pesama iz skoro četiri decenije duge karijere, svoje mesto pronašle antologijske numere „Dođi“, „Godine prolaze“, „Sve još miriše na nju“, ali i energični hitovi „Lutka za bal“, „Ljubavna“, „Vruće igre“ i brojne druge.

Pored par noviteta sa albuma koji će publika moći da preuzme na sajtu benda uz bar-kod sa svoje ulaznice, Parni valjak će uglavnom svirati pesme iz svih perioda uz neka iznenađenja na repertoaru, pre svega za sve ljubitelje grupe koja uz 17 studijskih albuma sa nesmanjenim uspehom traje na regionalnoj sceni još od 1975. godine.

Mapa
  • Sava Centar

    Milentija Popovića 9
    11000 Beograd

    Milentija%20Popovi%C4%87a%2C%20Belgrade%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici