Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

KOMIČAR PABLO FRANCISCO – GLOBALNI STAND UP FENOMEN KOJI JE POHARAO CELI SVET – NAPOKON I U BEOGRADU

  

Beograd, Zagreb i Ljubljana domaćini najzabavnijeg događaja godine

 

Poslednjih nekoliko godina regiju trese prava stand up groznica. Dokaz tome brojni su nastupi domaćih i svetskih komičara, koji neretko rasprodaju dvorane i do suza nasmejavaju oduševljenu publiku. Obožavatelji stand up komedije imat će priliku doživeti genijalan nastup i urnebesne zvučne efekte izvanrednog Pabla Francisca. Pablo je jedan od najpopularnijih komičara današnjice i poznat je po svojoj sposobnosti veštog ispreplitanja sada već legendarnih priča i impresija širokog spektra likova.

 

Svetsku popularnost stekao je svojim genijalnim vokalnim  imitacijama poznatih zvezda, kao što su  Arnold Švarceneger, Džeki Čen, Kijanu Rivs,  Džeri Springer, Selin Dion i brojni drugi. Svi koji po prvi puta dožive Pablov šou ostanu očarani njegovim urnebesnim impresijama.  Neverovatna sposobnost da se fizički transformira u filmske zvezde, pevače, prijatelje, obitelj te mnoštvo različitih nacionalnosti, daju njegovim nastupima univerzalnu privlačnost. Bilo da se radi o melodramatičnoj izvedbi Telemundo sapunica na španjolskom jeziku ili prepričavanju akcijskog filma s Arnold Švarcenegererom u ulozi tortilla prodavača, on uvlači publiku u svet svoje beskrajne mašte, prepun spontanih istupa, domišljatih poskočica i najzabavnije komedije ikada.

 

Pablova zapanjujuća popularnost nije ograničena samo na pozornicu. Njegovi neverovatno zabavni nastupi i sveprisutnost na internetu, osvojili su više od 100 miliona gledatelja na YouTube-u diljem sveta. Pored svojih Comedy Central specijala i DVD-a, Pablo se pojavio na legendarnim ''The Tonight Show with Jay Leno'','' Late Night with Jimmy Fallon'' i ''The Show Biz Show with David Spade'', a pojavio se i u radio emisiji Howarda Sterna. Ovaj nadareni izvođač i dalje radi na kreativnosti i spontanosti stand up komedije, pritom podednako rasprodajući koncertne dvorane, sveučilišta i klubove.

 

Pablo prvi put dolazi u ovaj dio Europe, a jedinstvenu priliku da ga čuju imat će stanovnici sledeća tri grada;Zagreb - 04.05., Mala dvorana Doma sportova, Beograd – 05.05., Dvorana Doma Sindikata i Ljubljana – 07.05., Mala dvorana Tivoli. Stoga na vreme rezervirajte svoju kartu i poslušajte uživo kako zvuči komičar kojeg s pravom nazivaju globalnim fenomenom. Jer na svetu ne postoji ništa tako neodoljivo zarazno kao što su smeh i dobar humor!  Kupnja ulaznica po ceni xxx dinara moguća je na svim prodajnim mestima i onlajn sajtu Eventima

 

Video dela jednog stand up nastupa možete pogledati na linku: https://youtu.be/mrOm7kdNr1Q

Dodatne informacije/Partneri saradnici