Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

To je vrlo aktuelna edukativna priča o životnim i seksualnim problemima bračnih partnera, protkana vrhunskim humorom koji fantastično dočarava Dr.Agoljub Mićko Ljubičić.

Predstava je sa velikim uspehom, imala premijeru  u Beogradu 27.05.2011 u Domu Sindikata kao i reprizu 03.06.2011.

Posle toga, tokom Juna su usledila gostovanja u gradovima Kragujevac, Sremska Mitrovica, Paraćin, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Obrenovac, Vršac, Zrenjanin,i Lazarevac.

A zbog velikog interesovanja odigrane su i dodatne dve predstave u Domu omladine u Beogradu. Sve predstave bile su rasprodate i imamo pozive za reprizu u svim gore navedenim gradovima.

Turneja je nastavljena i tokom cele jeseni, počevši od 28.09.2011 , i biće igrana u 60 gradova Srbije i okruženja.

 

Dr Agoljub je "specijalista teorijske prakse", koji nudi odgovore na sledeća pitanja: "Kolika je verovatnoća da žena preko 30 pronađe dobrog i slobodnog muškarca, a da ga ne preotme drugoj?", "Šta žele sve žene?", "Šta je pred kraj života shvatio Sigmund Frojd?", "Šta je i koliko traje predigra?", "Šta se sve dešava posle četiri godine braka?", "Šta je program za popravku i promenu muškaraca?", "Šta je re-ejakulacija?", "Šta je flomasterbacija?"...

 

Dr. Agoljub u najavi kaže da je "za nekog ovo sasvim novo, za nekog drugog je donekle poznato, ali definitivno je istinito i poučno, a na momente čak i duhovito".

Mapa
  • DOM SINDIKATA

    Dečanska 14
    11000 Beograd

    Belgrade%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici