Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

1. Networking Day u Beogradu

Četvrtak, 28. januar, 18h,

Restoran Azzaro Red Club, Milutina Milankovića 136a Novi Beograd

Tema: Preduzetništvo & Finansije: Novi izazovi u novoj godini

Gosti Irene Lalić organizatorke i moderatorke događaja biće Robert Čoban, osnivač i vlasnik Color Press Group, domaće medijske kompanije sa najvećim brojem naslova u portfoliju (www.color.rs), Nebojša Matić, vlasnik kompanije Mikroelektronika, koja poslujući iz Srbije osvaja svet (www.mikroe.com) Biljana Trifunović, vlasnica Ifa doo, finansijski konsultant sa bogatim iskustvom u radu sa domaćim i ino kompanijama (www.biljanatrifunovicifa.com) i Rade Rakočević, savetnik za investiranje s velikim poslovnim iskustvom, osnivač jedne od prvih domaćih brokerskih agencija.

Networking Day je koncept poslovnih susreta  namenjen podršci domaćim privrednicima i preduzetnicima u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

Uz dobru, pozitivnu energiju i motivaciju, umrežavamo i povezujemo  mikro, male i velike, preduzetnike – privrednike – menadžere,  i sve ostale, bilo da su kroz unapređene i  sticanja novih znanja i veština zainteresovani  za osnivanje  i razvoj sopstvenog  biznisa ili žele da prošire krug poslovnih poznanstava.

Vinarija Deurić će nas počastiti svojim vinima i naučiti degustaciji, Atria Group podeliti zanimljive poklone, kao i Cube RMS, Belgrade Workshop, Omega i ostali prijatelji i sponzori.

Svi su dobrodošli a oni posetioci koji se mejlom prijave do 26. januara na rezervacije@networkingday.rs i kupe ulaznice (1000 din uz jedno piće gratis) za Networking Day, unapred dobijaju listu prijavljenih.

Preporučujemo dolazak min 15-20 min pre početka (18h)  radi registracije i da ponesete veću količinu vizitkarti.

Medijski pokrovitelji: Vecernje novosti, emisija Svet Novca, Ekapija, BizLife, Wannabe Magazine, Portal Adria Daily, Tv Naša

 

Mapa
  • Restoran "Azzaro Red Club"

    Bulevar Milutina Milankovića 136a
    11070 Novi Beograd

    Bulevar%20Milutina%20Milankovi%C4%87a%2C%20Beograd%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici