Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

 

9. NetWorking Day – Poslovni susreti

22. mart, 2017, Azzaro Red Club, Bul.Milutina Milankovića 136a, 18h

 

Dragi prijatelji i posetioci NetWorking Day - Poslovnih susreta, najavljujemo vam novo, prolećno druženje u Beogradu i spremamo još jedan, ODLIČAN NetWorking Day sa temom:

Posluj digitalno, posluj uspešno!

 

Ako ste preduzetnik, menadžer, planirate da širite krug poslovnih poznanstava i učite, ili jednostavno, želite da budete deo NetWorking Day-a, rezervišite u svom kalendaru, već sada, 22. mart za vaše omiljene poslovne susrete u Azzaro Red Clubu, od 18h.  Očekuju vas zanimljiva nova poznanstva, mnogo korisnih informacija, uz veoma aktuelnu temu i goste.

Sa nama će biti:

Lazar Bošković, vlasnik pr agencije Agitprop, Beograd, pr i marketing savetnik, scenarista Indexovog radio pozorišta, satiričar, pisac, kreativac i preduzetnik duže od 20 godina .
O Lazaru saznajte više na www.lazarboskovic.com, i obavezno pročitajte njegove tri biografije – prvu, napisanu za prijatelje, drugu – za klijente i treću, kako Lazar, kaže, za neprijatelje.

Nađa Jokanović, suosnivač i direktorka marketing i prodaje popularnog online portala,  Wannabe Magazine,  višestruka preduzetnica  i prava “lady” domaćeg  preduzetništva . Pratite Nađu na njenom blogu Dnevnik jedne poslovne zene www.nadjajokanovic.com

Srećko Šekeljić, ekspert za digitalni marketing i komunikacije Societe Generale banke  sa prisutnima će podeliti primere dobre prakse o korišćenju digitalnog marketinga i onlajn komunikacija u pokretanju i vođenju biznisa. Ako se po jutru dan poznaje, onda i od Srećka kao i od prethopdnih predstavnika Societe Generale banke, možemo očekivati obilje korisnih informacija i vrlo zanimljivo učešće.

Petar Donić, suosnivač mlade agencije za digitalni marketing, Evoke, Beograd,  koja je za svojih samo godinu dana postojanja postigla značajne reference i ozbiljne klijente.
Kako se može posati preduzetnik danas i koju vrstu energije i motivacije  poseduju pripadnici “millennials” generacije, razgovaraćemo s Petrom. Pratimo mlade i učimo od njih!

 

Svim posetiocima savetujemo da pripreme pitanja za naše goste, uživaju u dobroj atmosferi, upoznaju što više prisutnih posetilaca.
Nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali.

 Zato je vazno i da svi, nakon ulaznice, popunite formular NETWORKING DAY POSETIOCI na linku http://www.networkingday.rs/prijava

Ulaznica je  1000 din uz standarno,  jedno piće gratis. Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online.

Ponesite vizitkarte i spremite se za networking, druženje, inspiraciju i vredne poklone naših sponzora i partnera.


Nacionalni pokrovitelji događaja su Telekom Srbija i Societe Generale banka.

 

Šta je to NetWorking Day?

 

Networking Day je koncept poslovnih susreta privrednika i preduzetnika širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

      Kome je namenjen?
Svim zainteresovanim za poslovne teme: preduzetnicima, privrednicima, menadžerima i onima koji planiraju pokretanje svog posla.

Osnivač i organizator je Irena Lalić,  www.irenalalic.com
Ona je neko ko veruje u promovisanje i jačanje preduzetničkog duha i proaktivnog pristupa u pokretanju i razvoju poslovanja.
Njen stav je da naš uspeh od nas zavisi!

Više informacija na www.networkingday.rs

Mapa
  • Restoran "Azzaro Red Club"

    Bulevar Milutina Milankovića 136a
    11070 Novi Beograd

    Bulevar%20Milutina%20Milankovi%C4%87a%2C%20Beograd%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici