Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

10. NetWorking Day – Poslovni susreti

18. maj, 2017, 18h, Azzaro Red Club, Bul.Milutina Milankovića 136a, Novi Beograd

Savremeni poljoprivrednici – uspešni preduzetnici

Ukoliko želite da čujete kako su doneli odluke i drastično promenili svoj život, okrenuli se prirodi i raspoloživim resursma i u tome uspeli, budite deo 10. NetWorking Day – Poslovnih susreta i upoznajte naše majske goste, kao i ostale posetioce događaja.


Na desetom NetWorking Day-u, pokušaćemo dati odgovor na pitanja:

 Vodi li nas probuđeni preduzetnički duh u Srbiji nazad ka zemlji, prirodi, selu?
 Da li je pored IT-a, i poljoprivredna proizvodnja
napokon, ponovo prepoznata kao potencijal za uspeh?

Sa nama će biti:

Đurađ Caranović, iz Beograda; zahvaljujući hrabroj odluci učinio je veliki preokret u svom poslu i životu i iz udobne bankarske fotelje, pokrenuo proizvodnju premium organske hrane u Srbiji uposlivši tako mnoge domaće poljoprivrednike kao kooperante. Informacije o tome kako je prevazišao barijere i uspeo da realizuje svoj plan uprkos svemu, i kako sada unapređuje proizvodnju premium organske hrane u Srbiji, Đurađ će rado podeliti sa posetiocima NetWorking Day-a.

Ljiljana Petrović, iz Niša; nekada estradni menadžer a sada vlasnica plantaže lavande na Staroj planini. Pored svoje plantaže i destilerije za proizvodnju eteričnog ulja, Ljiljana pomaže i drugima u pokretanju proizvodnje ove biljke koja se veoma uspešno uzgaja na jugu Srbije. Napustila je gradski način života i potpuno se posvetila prirodi.

Vladimir i Sanja Đorđević iz Kragujevca; on je pravnik i dramski pisac a ona pejzažni arhitekta sa karijerom van Srbije. Vlada i Sanja su napustili rodni Kragujevac, preselili se u obližnje selo, otpočeli uzgoj koza i proizvodnju kozijeg sira. Povratkom na ‘dedovinu’ započeli su novu etapu svog života i postali uspešni preduzetnici.

Svima  preporučujemo da pripreme pitanja za goste, uživaju u dobroj atmosferi i druženju. Nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali.  

Molimo vas nakon nabavke ulaznice, popunite formular NETWORKING DAY POSETIOCI na linku http://www.networkingday.rs/prijava


Ulaznica je  1000 din uz standarno,  jedno piće gratis (sok, kafa, čaj). Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online.

Ponesite vizitkarte i spremite se za networking, druženje, inspiraciju i vredne poklone naših sponzora i partnera

Nacionalni pokrovitelji događaja su Telekom Srbija i Societe Generale banka.

 

      Šta je to NetWorking Day?
Networking Day je koncept poslovnih susreta privrednika i preduzetnika širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

      Kome je namenjen?
Svim zainteresovanim za poslovne teme: preduzetnicima, privrednicima, menadžerima i onima koji planiraju pokretanje svog posla.

Kako izgleda sam događaj pogledajte ovde

Više informacija na www.networkingday.rs

Mapa
  • Restoran "Azzaro Red Club"

    Bulevar Milutina Milankovića 136a
    11070 Novi Beograd

    Bulevar%20Milutina%20Milankovi%C4%87a%2C%20Beograd%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici