Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

4. NetWorking Day – Poslovni susreti

Potencijal za uspeh – kreiraj ili preuzmi franšizu

S fokusom na franšizu kao potencijal za pokretanje posla, uz pokroviteljstvo kompanije Mini Pani iz Subotice, poznatog domaćeg franšiznog koncepta, družićemo se na četvrtom Networking Day-u, u četvrtak, 29.9.2016, u 18h, u restoranu Azzaro Red Club, Bulevar Milutina Milankovića 136a, Novi Beograd. (www.azzaroclub.rs)

Pored prilike za upoznavanje, i dogovaranje poslova, kao i do sada, sa nama će biti uspešni preduzetnici i menadžeri, sa kojima ćemo pričati na temu poslovnog uspeha i ličnog iskustva u franšiznom poslovanju:

Afrodita Bajić, 
vlasnica renomirane domaće modne kuće Afrodite Mode Collection (www.amcafrodita.rs) i začetnica franšiznog koncepta poslovanja u Srbiji. Mnogo je tema za razgovor sa gđom Afroditom. AMC je već dugo godina naš vodeći brend u modnoj industriji Srbije kada se radi o modi za poslovnu i modernu ženu, to je i uspešna porodična kompanija u čiji rad su uključene i mlađe generacije Bajić, uspešan domaći franšizni koncept i društveno-odgovorna kompanija.

Dragan Miražić,
menadžer i koordinator poslovanja u kompaniji Mini Pani (www.minipani.com) predstaviće nam još jedan uspešan domaći franšizni koncept. Mini Pani je kompanija koja vrtoglavo povećava broj svojih franšizera, zahvaljujući dobroj i izdašnoj podršci zainteresovanima za pokretanje posla. Mini Pani franšiza je besplatna i Idealna je prilika za pokretanje samostalnog posla.Sa Draganom ćemo razgovarati i o tome kako izgleda biti menadžer u kompaniji sa tako razuđenom mrežom saradnika i šta ga pokreće i motiviše u radu.

Biljana i Milomir Ždrale,
vlasnici su licence za Srbiju švedske konsultanske kuće Mercuri International, (www.mercuri.rs) eksperti za prodaju i uspešan bračni i poslovni tandem. To nije sve. Njihova je i franšiza za Srbiju luksuznog modnog brenda za muškarce, “Gagliardi“ a Biljana je napisala i knjigu na engleskom intrigantnog naslova: „Kako sam sebi napravila sponzora?“. Vratili su se i ostali u Srbiji, iako im se pružila prilika da nakon sedam godina rukovođenja ogrankom jedne velike svetske kompanije u Ukrajini, nastave dalje sa internacionalnom karijerom.

Uz informaciju da su sa svakog do sada održanog događaja proistekle kvalitetne poslovne saradnje i prijateljstva, pozivamo vas da nam se pridružite i budete deo uspešnih. Jer, s kim si, takav si!

Ponesite vizitkarte i spremite se networking, degustaciju Mini Pani peciva, i vredne poklone naših sponzora i partnera.

Ulaznica - 1000 din omogućuje  jedno piće gratis. 

Networking Day je koncept poslovnih susreta namenjen podršci domaćim privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije. 
Osnivač događaja i moderator je Irena Lalić.
Više informacija na www.networkingday.rs

Mapa
  • Restoran "Azzaro Red Club"

    Bulevar Milutina Milankovića 136a
    11070 Novi Beograd

    Bulevar%20Milutina%20Milankovi%C4%87a%2C%20Beograd%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici