Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

MATT NASH U BARUTANI!

 

DJ i producent Matt Nash izidigao se iz londonskih klubova i obezbedio sebi mesto na globalnoj sceni elektronske muzike, a 9. septembra u Barutani na Dance Box događaju po prvi put će nastupiti u ovom delu Evrope, u organizaciji Madness Factory i Belgrade Vandalism.

 

Nakon objavljenih izdanja sa najpopularnijim izdavačkim kućama kao što su “Armada Music”, “Axtone”, “Revealed Recordings”, “Size Records” i “Spinnin' Records”, svoje umeće će predstaviti beogradskoj publici na velikom septembarskom događaju.

 

Sa specifičnim prilazom i zvukom koji proizvodi, house muzika koju kreira i pušta je posebna u svojoj klasi, od prvog do poslednjeg bita. Kako prvi put nastupa na ovim prostorima, publici koja bude prisustvovala spektaklu doneće potpuno originalan zvuk.

 

Na Dance Box-u podršku će mu pružiti jedan od najtraženijih DJ-eva u regionu - Galoski, potpisnik izdanja za “Protocol Recordings”, “Flamingo Recordings”, “Universal Music Sweden”, koji je u protekla dva meseca zabeležio nastupe pored najvećih svetskih imena, Martin Garrix-a i Hardwell-a!

 

Line up će kompletirati domaća DJ ekipa, koja se svojim radom godinama unazad najviše istakla na sceni, a to su: Pessto, Vandal Steve b2b Cavin Viviano, Divolly & Markward i SML!

 

Sam događaj će pratiti globalne trendove u muzici i produkciji, pa vas osim vrhunskih izvođača očekuju i specijalno dizajnirana bina, rasveta na svetskom nivou, led ekrani, CO2 topovi i video vizuali koji će doprineti da posetiocima doživljaj bude potpun.

 

www.madnessfactory.org

www.facebook.com/madnessfactory.org

www.facebook.com/bgvandalism

Dodatne informacije/Partneri saradnici