Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

***OBAVEŠTENJE***

MASTERS OF DIRT - Meet and Greet održaće se u subotu, 06.04. od 17:30 do 18:30 na ulazu Zapad, 103! Ulaz će biti obeležen.
Masters of Dirt je jedinstveni događaj koji spaja odličan show program i najbolje ekstremne sportiste i gostovaće u Kombank Areni, 6. aprila.

Zahvaljujući različitom broju ekstremnih i slobodnih sportskih tačaka u predstavi, „Masters of Dirt“ je najveći „Freestyle“ događaj na svetu. Najbolji sportisti u ekstremnom sportu kao što je Mad Mike Jones, nazvali su ga „the world’s best show“.

Ovaj koncept jedinstvenim čini kombinovanje vožnje motora, bicikla, kvadova, motornih sanki, automobila sa specijalnim efektima, devojaka koje gutaju vatru i DJ-jevima. Poslednjih godina, freestyle disciplina postala je sve opasnija.

Za majstore „Masters of dirt“ ne postoje granice. Vratolomije pod nazivima „Cliff-hangers, Tsunamis, Tail Whips, Triple Tail whips, Back flips, Under flips, Front flips, Double Front flips” su obavezni delovi njihovog izvođenja.

Zvezde predstave koje su prozvali “Gladijatori 21. veka” su najbolji vozači na svetu i samo takvi čine postavu “Masters of Dirt”.Dodatne informacije/Partneri saradnici