Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Massimo najavio veliki beogradski koncert u Sava centru i mini turneju po Srbiji!

»Jako se radujem ovim fantastičnim muzičkim putovanjima. « 

 

Miljenik srpske publike, Massimo Savić, održaće svoj tradicionalni koncert u Sava centru, 22. i 23. decembra. Ovaj nastup će biti vrhunac turneje po Srbiji koja obuhvata još tri grada i koncerta: 24.11. Niš, 25.11. Čačak, 26.11. Kragujevac. Karte za beogradski koncert su već u prodaji putem eventim mreže i na blagajni Sava centra, dok će karte za ostale koncerte biti u prodaji u toku sledeće nedelje.

Nakon hvaljenog albuma "1 dan ljubavi" Massimo je pesmom "Tisuću ljudi" i aktuelnim singlom "Neka ti plove brodovi" najavio rad na novom studijskom albumu radnog naziva "Sad". Ovaj izvanredan pevač i harizmatik, mnogo je puta punio Sava centar, a poznato je da su njegovi koncerti rasprodati danima unapred.

 »Jako se radujem Sava centru, ali isto toliko i fantastičnim muzičkim putovanjima sa Nišlijama, Čačanima i Kragujevčanima. « kaže Massimo. A ova putovanja se pamte i prepričavaju.

Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Nove pesme i koncerti, s naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Dodatne informacije/Partneri saradnici