Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

KiD presents Luigi Tozzi u Beogradu

Petak, 24.3 od 23h,  klub Drugstore, Beograd

 

IZVOĐAČI :

Luigi Tozzi

(Hypnus Records/Mental Modern/Outis Music

A//O LIVE

Avoid aka Vladimir Acic

 

Jedan od najboljih mladih producenata u Evropi. I dalje misterija za većinu ljubitelja elektronske muzike. Čovek koji drma, razbija i ponovo tvori techno iz korena. Debituje u Katedrali undergrounda, beogradskom Drugstore-u, u petak, 24. marta sa ekskluzivnim, konceptualnim, produženim  setom od 4 sata spremljenim samo za Srbiju i ljude željne jedinstvenog, autentičnog i pravog zvuka. Dođite i prisustvujte stvaranju istorije! Organska zabava za svakog pravog obožavaoca tehcna.

Luigi Tozzi konačno dolazi u Beograd i napraviće paklenu noć! Dođite i uverite se zašto je jedan od najboljih evropskih tehno majstora i zašto ima toliku baz obožavalaca širom Evrope!

LINKOVI

https://www.facebook.com/kid.rs/

https://www.facebook.com/events/458394047618099/

https://www.facebook.com/drugstore.beograd/

 

Luigi Tozzi

Rođen i školovan u Rimu, od početka karijere pod jakim uticajem "rimske scene" i italijanskih umetnika među kojima su rodonačelnici deep techno podžanra. Luigi-eva muzika je objavljivala ugledna izdavačka kuća Dynamic Reflections, a uspostavio je i redovnu saradnju sa obećavajućim, misterioznim i već sada kultnim techno izdavačima Hypnus Records iz Švedske. Upravo ova platforma mu je najviše pomogla da razvije svoj jedinstveni stil : kombinaciju tribalnih i hipnotičkih elemenata techna sa atmosferom i emocijom ambijentalne elektronske muzike. Takva, do sada retko viđena, kombinacija žanrova i stilova omogućava mu da nađe svoj, jedinstveni put u svetu elektronske muzike zasićene ponavljanjima i već viđenim žanrovima.

LINKOVI

https://soundcloud.com/luigitozzi

LOKALNA PODRŠKA

A//O

Atom/Output je projekat iza koga stoji beogradski sound artist Petar Mirković. Njegov pravac se krece kroz polje istraživanja elektronske muzike.

LINKOVI

https://www.facebook.com/atomoutput

atom-output.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/atom-output

 

Avoid aka Vladimir Acic

Jedan je od najcenjenijih i najpoznatijih tehno di-džejeva i producenata u Srbiji i na Balkanu. Njegova reputacija talentovanog producenta mu je dala priliku da radi sa svetski priznatim međunarodnim umetnicima (Carl Cox, Umek, RodHad, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Dubfire, Dave Clark, Adam Bayer, John Digweed, James Zabiela, Cristian Varela...).

Vladimir Aćić je objavio više od 100 izdanja pod sledećim izdavačkim kućama: KONFLKT, 1605 Music Therapi, Italo Business, Analytictrail Rec, Sleaze Records.

LINKOVI :

https://www.facebook.com/Avoid.Official.Music/

http://soundcloud.com/vladimir-acic

http://mixcloud.com/vladimiracic

KARTE

Karte po ceni od 600 dinara dostupne u Eventim prodajnoj mreži širom Srbije. Na dan događaja karte dostupne na vratima kluba Drugstore po ceni od 800 dinara. 

Mapa
  • Drugstore

    Bul. Despota Stefana 115
    11000 Beograd

    Granit%20Bolder%20Centar%2C%20115%20Bulevar%20despota%20Stefana%2C%20Belgrade%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici