Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Lačni Franc kao novogodišnji poklon Beograđanima

Legendarni slovenački bend Lačni Franc održaće 22.decembra veliki koncert u beogradskom Domu omladine. Biće to novogodišnji poklon Zorana Predina i ekipe fanovima u Srbiji, a ujedno i prilika da publika prvi put uživo čuje stvari sa njihovog poslednjeg albuma "Svako dobro".

Osim novih pesama, koje je nahvalila kritika u svim ex Yu državama, ljubitelji najromantičnijeg ali I najironičnijeg benda najsevernije republike bivše Jugoslavije će moći da uživaju i u starim dobrim hitovima poput "Naj ti poljub nariše usnice", "Ne mi dihat za ovratnik", "Praslovan", "Na svoji strani", "Čakaj me", “Tisoč modrobelih rožic”, “Zarjavele trobente” i dr.

Iz benda najavljuju da će im se na bini te noći priključiti i nekoliko njihovih poznatih beogradskih prijatelja iz sveta rokenrola i glume, a spominju se imena Ramba Amadeusa i Sergeja Trifunovića, koji je već nastupao sa “Lačnim” na prethodnim beogradskim koncertima.

Karte za koncert po ceni od 1.300 dinara (1.600 na dan koncerta) mogu se naći u prodaji u svim ekspoziturama Eventima, kao i na sajtu www.eventim.rs

Dodatne informacije/Partneri saradnici