Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja
KK Crvena zvezda mts pušta u subotu u prodaju karte za prve dve utakmice finala ABA ige sa Cedevitom, koje su na programu u ponedeljak i utorak. Osim povoljnih cena, kupce "paketa" za dva meča očekuje dodatni popust. Karte u svim poslovnicama Eventima.
Košarkaši Crvene zvezde mts završili su spletom više različitih okolnosti veliku evroligašku sezonu u kojoj su zabeležili čak 16 pobeda, i sada se u potpunosti okreću izazovima koje donosi finale ABA lige, i mečevi sa starim rivalom ekipom "Cedevite". Finalna serija igra se na tri pobede, serija počinje utakmicama 11. i 12.aprila, nakon dana pauze (sreda) seli se u Zagreb gde se igra treći 14.aprila, četvrti (ukoliko bude bilo potrebno) na programu je već 15.aprila...
Prva utakmica igra se u ponedeljak u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 19 časova, druga samo 24 sata kasnije na istom mestu (utorak 18.30 časova)
KK Crvena zvezda mts u saradnji sa Eventimom pušta u subotu u 12 časova u prodaju "vezani" paket karata za prve dve utakmice koju crveno-beli organizuju.
Cena karata za ove utakmice je niža nego ona koja je važila za mečeve KK Crvena zvezda mts u regularnom delu sezone, a klub je takođe odlučio da dodatni snizi cene ulaznica za one koji se budu odlučili da kupe "paket" karata za prvu i drugu utakmicu:
Tribine A,B,C i D - 300 dinara (komplet I i II utakmica 500 dinara)
Parter B i Parter 4 - 500 dinara (komplet I i II utakmica 800 dinara)
Bela i Plava loža - 700 dinara   (komplet I i II utakmica 1200 dinara)
Loža - 900 dinara  (komplet I i II utakmica 1600 dinara)
Počasna mesta - 5000 dinara (komplet I i II utakmica 8000 dinara)
Počasna mesta bočno - 2500 dinara (komplet I i II utakmica 4000 dinara)
Košarkaši Crvene zvezde mts se vraćaju u Beograd u subotu uveče i odmah počinju pripreme za prvi meč sa ekipom Cedevite, a klub još jednom poziva sve navijače da ispune dvoranu "Aleksandar Nikolić" i budu ogromna, najveća podrška timu u onome što je navedeno kao prvi i najveći cilj crveno-belih za ovu sezonu: osvajanje ABA lige i odlazak u novu sezonu EL.
Mapa
  • Hala Aleksandar Nikolić

    Čarlija Čaplina 39
    11000 Beograd

    %C4%8Carlija%20%C4%8Caplina%2C%20Belgrade%2011000%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici