Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Zagrebačko Hladno pivo vraća se u subotu 21. aprila u Novi Sad kako bi održali odloženi drugi koncert u klubu "Fabrika" Studentskog kulturnog centra.

Za svirku Hladnog piva 21. aprila važe ulaznice koje su već kupljene za prvobitni termin 1. aprila.


Hladno pivo je 31. Marta nastupilo pred ispunjenom "Fabrikom", ali je drugi koncert predviđen za 1. april odložen posle tragedije u novosadskom klubu "Kontrast" u kome je prethodne večeri u požaru život izgubilo šest mladih ljudi.


"Ako se ne varam prošlo je nešto više od dvije duge godine otkad smo zadnji put svirali u Novom Sadu, ali još se sjećam paklene atmosfere. Nakon svirke sam doduše izgubio novčanik sa svim dokumentima. Po tome uvijek znam da je after party bio žestok. Svirali smo nekoliko puta na Exitu, ali su ovakvi solo koncerti ipak sasvim druga priča. Naša priča", kaže frontmen Mile Kekin.

Bend iz zagrebačke četvrti Gajnice regionalno poznat po hitovima "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjećaj" i "Pitala si me", poslednji put je svirao u Novom Sadu u leto 2009. na festivalu Exit i potom iste jeseni na novosadskom sajmu pred oko 5.000 posetilaca.

Posle prošlogodišnje turneje na kojoj su aktuelni CD album "Svijet glamura" promovisali po velikim dvoranam regiona, uključujući dve pune Hale sportova u Beogradu početkom decembra, Hladno pivo se u 2012. odlučilo za manje, klupske svirke na kojima će više pažnje posvetiti nekim starijim pesmama.

Video