Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo, da će se u Velikoj dvorani SAVA CENTRA ,  dana 28. decembra 2015. godine , održati novogodišnji koncert jednog od najutentičnijih muzičara sa naših prostora HARISA DŽINOVIĆA.

Muzičar, tekstopisac, kompozitor, ali nadasve vrhunski pevač čiji neprolazni hitovi svaki put ispune dušu emocijom Haris Džinović,  nastupiće na sceni Sava Centra gde će svoje druženje sa beogradskom publikom provesti uz pesme koje plene dušu i koje su ispunjene nabojom emocija. Njegov moćan glas decenijama očarava publiku. On je jedinstvena pojava na muzičkoj sceni - hit mejker, instrumentalista i pevač, čije pesme su ''ušle u narod''. Uz njih se merači, raduje, tuguje, sanja, zaljubljuje, rastaje...

Prvi je umetnik sa ovih prostora koji je autentičnu cigansku muziku, jednostavnošću aranžmana i načinom izvođenja,  približio narodu što se kasnije pretvorilo u opšti trend. Prodao je milionske tiraže i od Beograda do Zagreba napunio sve dvorane koje postoje.

Harisovim raskošnim glasom oduševljavali su se svetski velikani: Monserat Kabalje, Džordž Majkl, Elton Džon, Sting, Džeger, Džek Nikolson... a naša  publika  će imati priliku da na novogodišnjim koncertima uživa u Harisovom glasu i pesmama za srce i dušu.

Mapa
  • Sava Centar

    Milentija Popovića 9
    11000 Beograd

    Milentija%20Popovi%C4%87a%2C%20Belgrade%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici