Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Prva K-Pop grupa uzivo u Bugarskoj 13. marta 2018. godine

HALO je juzno-korejska K-Pop grupa sastavljena od sest momaka. HALO je skracenia od „Hexagon of Abslolute Light and Organization“ ( Sestougao Apsolutne Svetlosti i Organizacije ). HALO u pravom smislu znacenja svog imena, sebe predstavlja kao idol-grupu, koja uvek neodoljivo sija svuda, bilo gde da se momci pojave.

HALO je debitovao 26-og juna 2014 god, a njihov prvi singl je „Fever“. U svojoj diskografiji izdali su cetri studijska albuma, medju kojima je i najnoviji, Halo No Fushigina Restaurant, koji je bio izdat 06.09.2017 g. Ostali albumi su „Young love“, „Happy Day“ i „Here I am“. Kao najveci njihovi hitovi izdvajaju se „38“, „Hello Halo“, „Grow Up“, „Heaven Heaven“ i Jasmine.

 

VVIP Golden Cube:

  • najbolje stojeće lokacije ispred bine;
  • prolaz koji će omogućiti nosiocu karte da prisustvuje probi 2 pesme;
  • VVIP Meet & Greet nakon koncerta, gde će vlasnik karte imati priliku ne samo da upozna članove HALO-a, vec i da se slika sa njima, a slike se sastoje od 10 ljudi po grupi.

VIP Zlatno stajanje:

  • stojeća mesta sa odličnom vidljivošću, u neposrednoj blizini bine;
  • Hi touch Meet & Greet nakon koncerta.

 

Na osnovu čl. 8, st. 3, 4 i 7 Zakona o zaštiti dece i u vezi sa odredbama Odluke o posebnoj zaštiti dece na javnim mjestima, maloletnicima i maloletnicima na javnim mestima, uključujući i događaje, moraju biti praćeni roditeljima, starateljima ili drugim odraslim osobama koje se brinu za dete, i to:

1. osobe mlađe od 14 godina moraju pratiti događaje posle 20:00;

2. lica koja su stigla do 14 godina, a koja nisu stigla do 18 godina, prate događaji posle 22:00 časova.

Kada je pratilac odrasla osoba koja nije roditelj, staratelj , dužni su da podnesu Deklaraciju u vezi s čl. 8, st. 3 i par. 4 Zakona o zaštiti dece o saglasnosti za prisustvo deteta na događaju, izdate na ime pratnje odrasle osobe i sadrže overene potpise roditelja, odnosno staratelja.