Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Znate li kom krugu pakla pripadate?

Anđeli, čujete li naš zov? Bludnici, razvratnici, lažljivci, lenjivci, izdajnici, nasilnici, nevernici, jeretici, proždrljivci, vruće li je u paklu? Valjate li se u blatu svojih ogavnosti i grehova ili ih pak ispovedate u Čistilištu? Da li znate kom krugu onostranih svetova pripadate?

Go2 travelling vas ove godine poziva da u subotu, u noći 29.10. proputujete onozemaljskim kraljevstvima i priznate sebi kom od devet krugova pripadate, da li Pakla ili Raja, i to razotkrijete na devetom po redu Go2 Halloween maskenbalu koji će se ove godine održati u jednom od najboljih underground klubova - Drugestore Beograd (Pakao), Fabrici (Raj) sa predvorjem Pakla (Čistilište) kao Secret garden, dvorištu između ova dva fantastična prostora.

Ovogodišnja tema maskenbala je Danteova „Božanstena komedija“, jedna od najčitanijih poema u istoriji sveta. Go2 Halloween maskenbal je najveći Halloween maskenbal u Srbiji koji svake godine okupi oko 3000 maskiranih ljudi u različitim prostorima kao što su bili Depo magacin, BelExpo Centar, Mikser House, Dom Omladine Beograd, KPGT, Geozavod, Guarnerius... Pored izbora najpoznatijih DJ-eva, odličnog društva, i fenomenalnog provoda, ono što maskenbal čini autentičnim je scenografija koja je iz godine u godinu sve upečatljivija i ni jednog posetioca ne ostavlja ravnodušnim. Povod ove manifestacije nije sam Halloween već jednogodišnja prilika da stavite (ili skinete) svoje maske, iznesete svoju kreativnost,  dobro se provedete, a možda i zaljubite.

Ovogodišnji line up, raspoređen na tri stejža - "Pakao", "Raj" i "Čistilište", sastavljen je tako da odgovara svačijem muzičkom ukusu. Tri celine su u igri ove godine - elektronika, RnB, mainstream house. Moćićete da uživate u muzici od housa, deep housea preko tech house-a, progresiva i tehna do hip hopa, RnB-a, fanka, vi, naši mali slatki grešnici, imaćete prilike da slušate neke od najpopularnijih DJ-eva trenutne scene u Beogradu, a to su abecedno nabrojani:

Alternativa (Nemax Jackmill & Kristijan Petrovski), Bdat DzutimCherry On Top (DJ IKE & Lea Davogic), Danijel ČehranovDušan TopalovićKristijan Molnar
Lady 
DeeOyshaRadio NULA (Stefan Novovic aka Iron & Nemanja Jovanovic aka Rebel B), SMT#nGZWEIN

Zvezda večeri je italijanski techno, tech house producent i DJ 
Uto Karem!

Kao i predhodne godine i ove godine u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, svakog ponedeljka počev od 26.09. svaki humanitarac koji poželi da dobrovoljno da krv dobiće mali znak pažnje u vidu dve ulaznice za maskenbal. Radno vreme transfuziološkog autobusa je od 10h do 16h, a mesto na kojem ga možete naći je parking ispred Doma Narodne skupštine.


Puna cena karte je u prodaji 1000 dinara na svim Eventim prodajnim mestima ili online.

Na kraju ostaje da se zapitate- „U kom ste krugu“?

Dodatne informacije/Partneri saradnici