Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

NOVI DATUM KONCERTA

GIPSY KINGS by PACO & MICKAEL BALIARDO u HALI SPORTOVA

 

Koncert  grupe Gipsy Kings by Paco & Mickael Baliardo, koji je zakazan za 31.mart 2017. u Hali sportova,  iz tehničkih razloga odložen je za  11. maj 2017.godine.

 

Ulaznice kupljene za 31. mart 2017.godine važe i za  novi datum. Svi koji zbog promene datuma  koncerta žele da vrate ulaznice,  to mogu učiniti na prodajnim mestima Eventima  najkasnije do 10.aprila 2017.godine.

 

Grupa Gipsy Kings by Paco & Mickael Baliardo dolazi u Beograd! Zavodljivo mešanje tradicionalnog flamenko stila sa pop i latino ritmovima, učinilo je Gipsy Kings-e svetskim fenomenom i pravim kraljevima muzičke scene.

Svoj senzacionalni uspeh na svim meridijanima duguju, pre svega, svom originalnom pristupu izvođenju flamenka koji se ogleda u nepridržavanju strogih pravila koje zahteva tradicionalno izvođenje ove vrste muzike. Mnogi ne znaju da je jedan od rodonačelnika današnjeg stila Gipsy Kingsa Manitas de Plata, čije je pravo ime Rikardo Baliardo, jedan od najvećih gitarista svih vremena. Kako je prenos s kolena na koleno deo romske kulture, Manitas de Plata uticao je i na svoje sinove Tonina, Žaka, Paka i Morisa koji su originalni članovi Gipsy Kingsa. Kao potvrda romske tradicije, Mickael Baliardo (sin Tonina Baliarda, solo gitariste i osnivača Gipsy Kingsa) pre šest godina je postao stalni član grupe. Bend je odmah prepoznao njegovu kreativnost i talenat kao muzičara i pevača. Mickael je sada i umetnički direktor Gipsy Kingsa. On je veza između tradicije njihove muzike i obnavljanja žanra.

 

U Hali sportova 11.maja, njihovi hitovi “Volare”, “Bamboleo”, “Baila me” i drugi, napraviće istinski vatromet dobrog raspoloženja!

 

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima  Eventima po cenama od 1.900 do 3.500 dinara.

 

Dodatne informacije/Partneri saradnici