Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

FILM “PATULJCI SA NASLOVNIH STRANA” PREMIJERNO U SAVA CENTRU

 

17. januar 2018. u 20h

Sava Centar, Beograd

 

Ulaznice u prodaji od ponedeljka 20. novembra preko eventim.rs i Eventim prodajne mreže

 

 

Najnovija domaća komedija u režiji poznatog reditelja Milorada Milinkovića ("Mrtav Ladan", "Čitulja za Eskobara") imaće svoju premijeru 17. januara sledeće godine, u velikoj dvorani Sava Centra. Film “Patuljci sa naslovnih strana” na fantastičan način prikazuje život najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra briljantni Gordan Kičić. Milorad Milinković, ujedno je i scenarista filma, a veliku glumačku ekipu, pored Gordana Kičića, čine: Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović i mnogi drugi poznati domaći glumci.

 

Karte za veliku premijeru su u prodaji već od ponedeljka 20. novembra, zato požurite da na vreme obezbedite najbolje karte!

 

O FILMU:

Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda reality programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo reality program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće koja se bavi proizvodnjom raznih reality formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova najveća ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, tj. skrivena kamera koju podmeću njemu?

Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna... pomoću reality programa.

Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki reality? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Dodatne informacije/Partneri saradnici