Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

''ĐUROLOGIJA'' I BRANKO ĐURIĆ - ĐURO OSVAJAJU PUBLIKU ŠIROM SVETA

 

Autorski hit Branka Đurića - Đure, ''Đurologija'', trenutno je najgledanija predstava u celom regionu, a i šire. Naime, ''Đurologiju'' je u poslednjih  12 meseci meseci pogledalo preko 40 000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju. U svim gradovima i mestima u kojima je predstavljena, ''Đurologija'' je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledaoca I izaziva salve osmeha na licima.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmejava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistifikujem i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentriše, itd.'' kaže Đuro.

Sve one koji dosada nisu uspeli doći kod Đure po svoju dozu smeha, ali i one koje ga žele videti opet, obaveštavamo da će popularni Sarajlija s ljubljanskom adresom, po četrnaesti put nasmejavati publiku na međunarodni dan šale, u Beogradskom Domu Sindikata, 01.aprila od 20 sati.........

Mapa
  • KOMBANK Dvorana - nekadašnja Dvorana Doma sindikata

    Dečanska 14
    11000 Beograd

    De%C4%8Danska%2C%20Belgrade%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici