Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Interpretatorka duhovne muzike Divna Ljubojević i njen vokalni ansambl "Melodi" održaće koncert 20. aprila (20:00) u Sava centru u Beogradu.

 

"Radujem se veoma koncertu! Ove godine će to biti zapravo prvi put Vaskršnji koncert, jer će se održati u Svetloj sedmici - sedmici posle Vaskrsa. To će znatno obogatiti repertoar! Radni naziv je 'Vaskršnji koncert'", kaže Divna Ljubojević.

 

Divna je prošlog aprila u Sava centru održala izuzetno uspešan koncert kojim je obeležila 25 godina rada sa "Melodi", i gde je promovisala CD "Antologija - najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka".  "Antologija" je bila najprodavaniji album u 2016. godini za izdavača PGP RTS. 

 

Pred novi susret sa beogradskom publikom, Divna ističe: "Radost nastupa izbriše poteškoće, koje su neizbežne kada se sprema koncert u sali ovakve vrste! A publika je izvanredna!"

 

https://www.youtube.com/watch?v=yPqRAqQ8ZpM

 

Ulaznice za koncert Divne i "Melodi" 20. aprila u Sava centru su 1.200, 1.500, 1.800 i 2.100 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.  

 

Foto Marija Piroški (obavezno potpišite autorku): 

https://www.dropbox.com/sh/v65k66v4zaf9cj4/AACq7nU3qYPcDlyGZYFuUfXza?dl=0

 

Nakon što je prošle godine snimila svoju verziju hita Bajage i Instruktora "Od kada tebe volim", Divna je ovih dana ponovo učinila iskorak u svojoj karijeri, objavivši kao novi singl i spot "Siđi do reke".

 

Divna se odlučila da, opet uz pomoć producenta i aranžera Voje Aralice, obradi pop klasik beogradske grupe U škripcu, iz "čiste ljubavi prema toj pesmi i sećanja na dane koje obeležila. :-)"

 

https://www.youtube.com/watch?v=lJ-OVgeCthI