Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da su od danas, 22. juna, u prodaji karte za najveći i najbolji svetski spektakl na ledu – Disney On Ice – sa predstavom "Čarobna kraljevstva"!
Nakon četiri godine  Disney On Ice i Feld Entertainment ponovo će oživeti i predstaviti nam četiri divne Diznijeve priče u kojima će uživati publika svih uzrasta!
Ovaj šou održaće se od 13. do 15. oktobra u beogradskoj Kombank Areni.Glavni likovi predstave Čarobna kraljevstva su omiljeni akteri najgledanijeg animiranog filma svih vremena, "Zaleđeno kraljevstvo" ("Frozen"), likovi iz "Automobila" ("Cars"), "Priče o Igračkama" ("Toy Story") i "Male sirene" ("The Little Mermaid"). Na veliku radost svih mališana i njihovih roditelja u Beograd nam dolaze sestre Ana i Elza i sneško Olaf iz filma “Zaleđeno kraljevstvo”, Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostali drugari iz filma "Automobili", ali i legendarni likovi Miki Maus, Paja Patak, Šilja i mnogi, mnogi drugi.

Publika će uz "Čarobna kraljevstva" zakoračiti u fantastičan i bajkovit zimski svet Arendela sa princezama Anom i Elzom iz filma "Zaleđeno kraljevstvo" i gledati kako se njihovi omiljeni junaci filma "Automobili" sele na led Kombank Arene. Za sve ljubitelje nezaboravnih filmova "Priče o igračkama", "Mala sirena" i drugih klasika, "Čarobna kraljevstva" povezuju svevremene Diznijeve klasike sa novim, modernim pričama, u celinu punu akcije i magije.

          

Karte za ovaj jedinstveni porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima (blagajna Kombank Arene, Bilet centar, blagajna Doma omladine, knjižare Delfi, Ušće Shopping Center) kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs.

Važno obaveštenje: Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su značajno niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave!

 

I to nije sve!!! PORODIČNI PAKET omogućava kupovinu karata sa popustom od 10% ukoliko kupite 4 karte (kategorije Premium i Seated)


Budite brzi, iskoristite jedinstvenu priliku da po najpovoljnijim cenama obezbedite svoje karte za zabavu koju ćete vi i vaši najmlađi pamtiti celog života!

ULAZ ZA DECU do 3 godine JE BESPLATAN (sedište nije obezbeđeno - dete sedi u krilu roditelja)

Dodatne informacije/Partneri saradnici