Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

DRAGE DAME, VAŽNO OBAVEŠTENJE!

U OKVIRU „best.night.ever.“ turneje 2017.  CHIPPENDALES SE VRAĆAJU U BEOGRAD 21. MARTA!

 

Potpuno novi Chippendales šou i vreli plesači ponovo će pregrejati Dvoranu Doma Sindikata 21. marta ove godine!

Ne propustite najbolje veče ikada i randevu sa najzgodnijim momcima u šou biznisu!

 

Priča o Chippendalesima započela je 1979. godine u Los Anđelesu, kad je žensku publiku oduševila grupa muških stripera. Njihov uspeh bio je eksplozivan. U trenutku su postali fenomen, otvorili klub u Njujorku i počeli rad na koreografijama koje su zagrejale temperaturu u svakom ćošku sveta. Kombinacijom plesa, pevanja i striptiza oduzimaju dah i ubrzavaju puls. Danas su Chippendalesi stalna tačka Las Vegasa, gde im gostuju svetske zvezde.

Chippendalesi, koji su profesionalnom scenskom produkcijom i fantastičnim koreografijama pomogli da striptiz bude prihvaćen kao oblik zabave i sporta, bez daljnjeg su apsolutni svetski fenomen. To dokazuju i podaci da su tokom posljednjih 35 godina nastupili ispred 100 mililiona žena u preko 100 država sveta.  Proputovali su skoro 11 miliona kilometara i na tom dugom i zahtevnom putu upotrebili 56.000 leptir mašni i sa svojih savršeno isklesanih tela strgli više od 1.2 miliona majica! 

Nabavite svoje ulaznice na vreme kako bismo povećali ove brojke!

Dame koje budu imale sreće da obezbede VIP ulaznice mogu da očekuju sedište do bine i nezaboravno druzenje sa plesačima uz čašu šampanjca. 

Karte za ovaj šou možete kupiti u Eventim prodajnoj mreži i online www.eventim.rs po cenama od 2250 – 4500 dinara, VIP ulaznice 5490 dinara.

O indikacijama, merama opreza i željenim reakcijama na ovaj šou posavetujte se sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Mapa
  • KOMBANK Dvorana - nekadašnja Dvorana Doma sindikata

    Dečanska 14
    11000 Beograd

    De%C4%8Danska%2C%20Belgrade%2C%20Serbia

Dodatne informacije/Partneri saradnici