Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

3. Business Cafe

Od korporacije do preduzetništva

Splav TAG, Ušće,  22.januar, 18 – 20.30h

 

Na splavu TAG, 22. januara s početkom u 18h, uz podršku kompanija Wiener Stadtische osiguranje (www.wiener.co.rs ), Great Wall Srbija (www.gws.rs), Atria group (www.atria.rs ), Biomelem (www.biomelem.rs ), održaćemo 3. Business Café u Srbiji.

 

Ovaj put bavićemo se temom izbora između posla u korporaciji i ulaska u svet preduzetništva.

Raditi od 9-17h, “ostaviti posao u kancelariji“ i mirno provoditi vikende sa porodicom ili živeti svoj preduzetnički san i otkrivati vlastite granice i potencijale? Da li je sve tako i šta su prednosti a šta mane, jedne i druge opcije? Šta preduzeti kada shvatite da posao u kompaniji nije za Vas i želite da postanete “sam svoj gazda” i  kako voditi svoj biznis, onda, kada ste već postali samostalni?

O ovoj inspirativnoj temi razgovaraćemo sa novim sagovornicima Business Cafe-a, uspešnim i ostvarenim poslovnim ljudima:

Mirjanom Gomilanović, Executive Business Coach i direktorkom Agencije za razvoj ličnog i potencijala poslovanja  One2grow, Beograd ( www.one2grow.net ). Svoju karijeru gradila je u domaćim i internacionalnim korporacijama, nakon čega se upušta u preduzetničke vode.  Akreditovani je biznis kouč od strane Svetske Federacije Koučeva, Sertifikovani konsultant više svetski priznatih konsultantskih kuća za razvoj pojedinaca i korporacija i magistar elektrotehnike. Uloge koje posebno ističe su supruga i majka troje dece.

Robertom Čobanom, osinvačem i predsednikom Color Press Group-a iz Novog Sada. Karijeru je započeo kao dopisnik za nekoliko renomiranih novina i magazina širom bivše SFRJ, a nakon toga pokreće vlastitu izdavačku kuću u okviru koje vremenom plasira nekoliko desetina licencnih i autorskih izdanja (Svet, Lepota i zdravlje..). Njegova kompanija sada posluje i van granica Srbije a magazini koje izdaje visoko se kotiraju kod nas i u okruženju (www.color.rs ).

Nenadom Cvijetićaninom, osnivačem, advokatom i partnerom u advokatskoj kancelariji Cvijeticanin & Partners iz Beograda (www.cvjeticaninlegal.com),  . Nenadova specijalnost je korporativno pravo, imovinsko pravo i privatizacija. Stalni je saradnik u nastavi na Pravnom fakultetu Union. Završio je Pravni fakultet u Beogradu, specijalizirao pravo Evropske Unije na Pravnom fakultetu u Beogradu u saradnji s pravnim fakultetom u Nansiju u Francuskoj. Član je advokatske komore Beograda i  Italo-srpske  privredne komore. Čest je sagovornik za pravne teme u aktuelnim domaćim tv emisijama.

Specifičnost 3. Business Cafe-a je i istovremeno odvijanje  događaja  u Beogradu,  Zagrebu i Skoplju, stoga ćemo biti u prilici da se povežemo putem interneta i za kratko osetimo i razmenimo energiju u regionu.
Uporedo s razvojem Business Cafe-a u Srbiji, rastemo i razvijamo se i na društvenim mrežama,  te nas na samom događaju očekuje i tweet wall, kao i iznenađenja u vidu dragih posetilaca i nagrada za one najsrećnije pri izvlačenju. I, naravno, nezaobilazni networking.

Ulaznice, po ceni od 1.000 din (uključen koktel dobrodošlice) možete nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/business-cafe-no...  ili nam se obratite za plaćanje preko računa.

Pripremite kratko predstavljanje Vašeg posla, možda ćete baš Vi dobiti priliku da nam svima kažete čime se bavite i šta radite, ponesite veću količinu vizitkarti, i podrazumeva se,  dobro raspoloženje.

Medijski pokrovitelji Business Cafe-a:  Kompanija Novosti, BizLife magazin,  Ekapija portal, PR Portal ZaJavnost

Sve ostale informacije na www.businesscafers.com

 

Video