Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

NAPOMENA: ULAZNICE U PRODAJI NA DAN DOGAĐAJA OD 16:00H SAMO NA SAMOM MESTU DEŠAVANJA - UŠĆE PARK!


SVETSKE I REGIONALNE MUZIČKE ZVEZDE NA VELIKOM OTVARANJU!

XII Belgrade Beer Fest biće održan od 13. do 17. avgusta 2014. godine, na beogradskom Ušću. Kao i prethodnih godina, glavni aduti, ove najposećenije manifestacije u jugoistočnoj Evropi, biće odlična atmosfera, muzički program koji predstavlja najbolje izvođače iz zemlje, regiona i sveta, kao i široka ponuda pivskih brendova.

Na velikom otvaranju ovogodišnjeg festivala, u sredu 13. avgusta na Ušću, nastupiće svetske zvezde - kralj soula CeeLo Green i jedan od najtraženijih svetskih DJ-eva Felix Da Housecat. Prvog dana festivala pored svetskih zvezda, po prvi put će na beogradskom Beer Festu nastupiti i velika zvezda regiona Parni Valjak. Publika će, tog 13. avgusta takođe imati priliku da uživa i u nastupima bendova Love Hunters i BlekBox. Za prvo veče festivala određena je simbolična cena ulaznice od 300 dinara, a posetioci će iste moći da kupe na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i Regionu, kao i na dan velikog otvaranja, 13. avgusta na lokaciji festivala - beogradskom Ušću!

Na ostale 4 večeri festivala, od 14. do 17. avgusta, ULAZ ĆE TRADICIONALNO BITI BESPLATAN, a nastupiće vrhunski muzičari iz zemlje i regiona, među kojima su: Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Van Gogh, Hladno Pivo, Darren Emerson, Goblini, Bad Copy, YU Grupa, Edo Maajka, Darkwood Dub, Orthodox Celts, S.A.R.S., Sanja Ilić i Balkanika, Garavi Sokak, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Kanda, Kodža i Nebojša, Bilja Krstić & Bistrik Orchestra, Dejan Petrović Big Band i mnogi drugi.

Uz sjajnu muziku, posetioce očekuje i široka lepeza pivskih ukusa. Za one kojima je pivo najbitniji segment festivala, treba naglasiti da će se i ove godine degustirati 50 različitih pivskih internacionalnih i srpskih brendova.


Kompletan muzički program festivala možete pogledati na: http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/muzicki_program.html


Više informacija:

Website: www.belgradebeerfest.com

Facebook: https://www.facebook.com/belgradebeerfest

Twitter: https://twitter.com/BgBeerFest

Youtube: https://www.youtube.com/user/Belgradebeerfest

Instagram: http://instagram.com/belgradebeerfest/

Dodatne informacije/Partneri saradnici