Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

BBEE Poslovni Forum 2017 online

 

Snimak  LIVE STREAMa dva najbolja poslovna dana u regionu BBEE Poslovnog Foruma 2017, sa Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, najuticajnijim svetskim umovima u oblasti poslovne edukacije, sa temom inspiracija, transformacija, akcija.

 

BBEE Poslovni Forum (Balkan Business Executive Education Forum) osmišljen je da vam približi one koji su se u prethodnih 30 godina, na ozbiljnom, konkuretnom tržištu, izborili za naziv najbolji. Teme foruma su: inspiracija, transformacija i akcija, a Forum je namenjen CEO, generalnim direktorima, top menadžmentu kompanija, kao i menadžerima prodaje i marketinga, HR menadžerima, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, trenerima i koučevima ali i svakom pojedincu koji želi vrhunsko znanje i vrhunski uspeh.

 

Propustili ste BBEE Poslovni forum 2017?

 

Ukoliko niste bili u prilici da prisustvujete dva najbolja poslovna dana u 2017 godini ,kupite vašu licencu za snimak  LiveStreama –  i ne propustite priliku da steknete korisna i lako primenljiva znanja koja su vam dostupna 30 dana od trenutka kupovine.

 

Unapredite vaše veštine i poboljšate poslovanje vaše kompanije! Uživajte u radionicama, atmosferi,  prikupljajući poslovne alate iz komfora vaše kancelarije ili vašeg doma.

Gledajte BBEE Poslovni Forum 2017 putem vaših računara, laptopova ili mobilnih uređaja.

 

Šta dobijate kupovinom vaučera:

  • Snimak svih predavanja (u zavisnosti od licence) sa konferencije na engleskom ili sa simultanim prevodom na srpski jezik (po izboru).
  • Snimak konferencije je dostupan 30 dana od trenutka kada kupite vašu licencu
  • Licenca NE uključuje VIP sesije sa predavačima.
  • Snimak možete premotavati, pauzirati i gledati iznova kako bi lakše i efikasnije savladali tehnike i metode koje vam nude predavači.
  • Vaučer važi samo za jedan uređaj. Licenca je po jednoj osobi/jednom uređaju, što znači da kada se ulogujete sa jednog uređaja (bilo da je mobilni telefon, tablet, kompjuter, laptop) ne možete se logovati sa istom licencom sa drugih uređaja.

 

LIVE STREAM vaučeri su dostupni za:

  • Prvi dan BBEE Foruma2017  – Brian Tracy “Maximum Achievement 2.0”

po ceni od 16,500 rsd (uključuje i radnu svesku u pdf formatu, koja prati predavanje i vežbe)

 

  • Drugi dan BBEE Foruma 2017 – Dr Marshall Goldsmith “Coaching for Leadership” i Dr Gennady Polonsky “Companies Restructuring” po ceni od 16,500 rsd

 

  • Oba dana BBEE Foruma 2017 – Brian Tracy i Dr Marshall Goldsmith po ceni od 28,500 rsd.

 

Istraživanja s kraja dvadesetog veka su utvrdila da će u veku u kom mi sada živimo, svaka firma postati obrazovna ili je neće biti. Takođe je prognozirano da će do 2020. godine, u razvijenom svetu, najveći poslodavac biti svako sam sebi.

 

Lideri Delta Holding, NIS AD, Nelt, Coca Cola, KPMG-a, Nielsen, Wurth, Credit Agricole Bank, Generali, Oriflame, Wiener Städtische osiguranja, Algrosso i mnogi drugi, kao učesnici našeg poslovnog foruma, su ocenili BBEE - Poslovni Forum 2017, kao DVA NAJBOLJA POSLOVNA DANA u 2017. godini.

 

Da li ste spremni da se upustite u najvažniju životnu avanturu – učenja, menjanja, prilagođavanja? Pridružite se BBEE Poslovnom forumu 2017 i učite od najvećih svetskih umova!

 

Šta ćete sve naučiti na BBEE Poslovnom Forumu 2017, pogledajte na ovom LINKU ili skinite program OVDE.

 

Za više informacija o programu posetite www.business-forum.bbee.co.rs

Dodatne informacije/Partneri saradnici