Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

BBEE POSLOVNI FORUM 2017

29 i 30 maja

 

DVA NAJBOLJA POSLOVNA DANA u 2017

 

Brian Tracy i Dr Marshall Goldsmith

 

Jedinstven poslovni događaj u regionu, BBEE Poslovni Forum 2017 sa Brian Tracy i dr Marshall Goldsmith, svetskim  stručnjacima za razvoj lidera, se održava 29. i 30. maja u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, sa temom inspiracija, transformacija, akcija.

 

BBEE Poslovni Forum (Balkan Business Executive Education Forum) osmišljen je da nam približi one koji su se u prethodnih 30 godina, na ozbiljnom, konkuretnom tržištu, svojim znanjem i veštinama, izborili za naziv najbolji.

 

BBEE Forum je prvenstveno namenjen kompanijama, liderima, menadžmentu kompanija i preduzeća, prodavcima, vlasnicima malih i srednjih preduzeća ali i svakom pojedincu koji želi vrhunsko znanje i vrhunski uspeh.

 

Istraživanja s kraja dvadesetog veka su utvrdila da će u veku u kom mi sada živimo, svaka firma postati obrazovna ili je neće biti. Takođe je prognozirano da će do 2020. godine, u razvijenom svetu, najveći poslodavac biti svako sam sebi.

 

Stoga je učenje postalo imperativ,  naučiti nešto novo, ovladati novom veštinom, postati spremniji, spretniji, vredniji, konkurentniji i - zadiviti sebe svojim napretkom.

 

Da li ste spremni da se upustite u najvažniju životnu avanturu – učenja, menjanja, prilagođavanja?

 

Lideri Delta Holding, NIS AD, Nelt, Coca Cola, KPMG-a, Nielsen, Wurth, Credit Agricole Bank, Wiener Städtische osiguranje i drugi su već, kao učesnici našeg poslovnog foruma, su već ocenili da će BBEE - Poslovni Forum, 29. i 30. maja 2017. u hotelu Crowne Plaza u Beogradu biti dva najbolja poslovna dana u 2017. godini.

 

Zvezda konferencije je, svakako, Brian Tracy, najtraženiji trener za prodaju u svetu. Fokus njegovog ovogodišnjeg predavanja, je njegov NOVI PROGRAM koji će Brian premijerno predstaviti u Beogradu na BBEE Poslovnom Forumu 2017 “Maximum Achievement 2.0” ( Maksimalno lično i profesionalno dostignuće, i promena ličnog i profesionalnog modela za postizanje boljih rezultata), odličan program za poslovnu edukaciju rukovodilaca i zaposlenih.

 

Ocenjen, i ove godine, kao svetski broj 1 poslovni um i svetski broj 1 izvršni trener za srednji i top menadžment, na svečanosti Thinkers50 u Londonu, Dr Marshall Goldsmith će predavanjem “Coaching for Leadership: Developing Ourselves, Coaching Our People, and Building Engagement” (Trening za liderstvo: razvijajmo sebe, trenirajmo naše ljude i gradimo zajedništvo), predstaviti jedinstvenu kočing metodologiju MGSCC, namenjenu liderima i upoznati uspešne lidere sa tehnikama kako da postignu pozitivne, trajne promene u ponašanju: za sebe, svoje ljude i timove. 

Doktor ekonomije Genadij Polonski (dr Genaddy Polonsky) autor je knjige ‘’Menadžment u ekonomijama u tranziciji – od Berlinskog do Kineskog zida’’ i njegovo razumevanje specifičnosti i razlika ovog prostora, s pravom ga pozicionira uz  ova dva, vrhunska predavača i lidera.  Program Foruma, možete skinuti sa našeg sajta  www.business-forum.bbee.co.rs

 

Pratite Forum na društvenim mrežama: facebook; twitter; linkedIN; youtube

 

Za više detalja o konferenciji, molimo Vas kontaktirajte nas na office@bbee.co.rs ili na 061 290 1870.

 

Snimak LIVE STREAM –a FORUMA će biti dostupan 30 dana za sve koji kupe kartu za livestream.

Dodatne informacije/Partneri saradnici