Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

Arsenal Fest 07 biće održan 22, 23. i 24. juna u Kragujevcu, uz nastupe značajnih svetskih i regionalnih imena kakva su Anthrax, Thievery Corporation, Skindred, Dub FX, Ana Popović, Darko Rundek i brojni drugi. Arsenalu će prethoditi "nulto" veče 21. aprila, kada na Svetski dan muzike nastupa diva Josipa Lisac.

 

Hard rokeri Epilog imaju čast da otvore Main Stage, gde prve večeri 22. juna sviraju legendarni metalci Anthrax, domaći Kerber i srpski Irci Orthodox Celts. 

 

Prve večeri na Garden Stage-u pored pank legendi Buzzcocks, domaćeg Ritma nereda i slovenačkog Elvis Jackson-a, nastupiće i instrumentalni rok bend Fitnes, treš metalci Alitor i Forever Storm, kao i death metal Dead Joker.  

 

Darko Rundek dolazi 23. juna u Kragujevac sa velikim pratećim bendom na turneji "Apocalypso Now" povodom 20 godina od izlaska svog kultnog prvog albuma "Apocalypso". Druge večeri na Main-u uz Rundeka, bluz gitaristkinju Anu Popović i eklektični Thievery Corporation-u nastupiće i regionalne zvezde alternativnog roka Repetitor.

 

Na Gardenu-u 23. juna folk pankerima Brkovima pridružiće se metal kolege Pero Defformero, kao i kultni Bjesovi, a tu su i duhovita Zvoncekova bilježnica, stoner grandžeri Larska, kao i pankeri Pankreas i Crveni karton.

 

Treće večeri 24. juna, pank legendama Goblinima pripala je čast da zatvore Arsenal Fest 07 nastupom u sitne jutarnje sate na Gardenu, gde će im prethoditi kultni Kralj Čačka, alternativni Damir Urban, čuveni Rambo Amadeus, zatim pank bendovi Bolesna štenad, Špajz i Raskid 13, kao i gotičari Electro Vampires. 

 

Završne večeri Arsenala na Main Stage-u 24. juna sviraju supergrupa Škrtice, velški metal-hiphoperi Skindred, australijska senzacija Dub FX i alternativni Kanda, Kodža i Nebojša sa Horsman Coyote-om.

 

Arsenal se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom - u "Kneževom arsenalu", bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj "Zastavinoj bašti", a tu je i Explosive DJ Stage u obližnjoj rustičnoj "Čaurnici", gde dolaze poznati didžejevi kao što su Mihai Popoviciu, Alexander Kowalski, Jeremy Refson a.k.a. Jeremy Tsunami i MarkyZ. 

 

Novina Arsenala 07 je Demolition Stage na kome će se prestaviti 18 perspektivnih izvođača u izboru Beograda 202, Emisije “Bunt” RTS-a i portala www.noizz.rs.

 

Josipa Lisac će u okviru turneje kojom proslavlja 50 godina karijere 21. juna održati svoj prvi koncert u Kragujevcu, na Garden Stage-u Arsenal Festa 07. Predgrupa je Agata.

 

Ulaznica za Josipin koncert može se kupiti u Domu omladine Kragujevca (Branka Radičevića 1) i preko mreže Eventim, i to samo za 500 dinara, ako se na prodajno mesto donese prethodno kupljena ulaznica za jedno ili sve tri večeri Arsenal Festa! Bez Arsenalove ulaznice, potrebno je izdvojiti 1.000 dinara.

 

Za Arsenal Fest 07 koji će biti održan 22, 23. i 24. juna pojedinačna ulaznica košta 1.300 dinara, a komplet za sve tri večeri 2.300 dinara.

Dodatne informacije/Partneri saradnici