Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

****OBAVEŠTENJE****

Na dan koncerta ulaznice će moći da se kupe samo na sledećim prodajnim mestima:

  • biletarnici Marakane od 12 h do 22h
  • Bilet Centru od 10 do 18h
  • TC Uscu od 10 do 18h


 

Aca Lukas (Aleksandar Vuksanović) je rođen 3.11.1968 u Preljinu, nadimak je dobio po čuvenom novobeogradskom splavu gde je nastupao kao mlad sa Viktorijom i stekao veliku popularnost. Do sada je snimio 8 studijskih albuma ali takođe i dosta kompilacija i uživo.

Prva pesma koju je snimio je Pesma od bola,koja je ubrzo postala veliki hit. Kasnije su usledili hitovi kao što su Bele ruže, Lična karta, Koma, Ne slušaj majko...i mnogi drugi. Stare pesme ostaju u legendi a nove su sled kvaliteta koji nosi najprefinjenije melodije satkane iskustvom i glasom koji poseduje Aca Lukas.

Hala Pionir, Hala 1 Beogradskog Sajama, Velika dvorana Spensa-a, brojni koncerti u prepunoj Beogradskoj Areni, kao i koncerti širom Srbije i ex-Jugoslavije, Evrope i sveta, okupili su stotine hiljada obožavalaca Lukasove muzike.

2013. godina je definitivno godina čoveka koji je komponovao i otpevao istoriju muzike ovih prostora i ovog podnevlja. Najveći spektakl u njegovoj karijeri zakazan je od strane Beoton produkcije za 08. jun 2013. god u 20.30h, na stadionu MARAKANA.

Prvi je i jedini pevač koji je uspeo sa obrađivanjem grčkih i turskih pesama!Prvi koncert imao je 1999 u Pioniru na kojem je prisustvovalo više od 10000 ljudi i 7 puta u Beogradskoj Areni pred više od 25000 ljudi!Takođe Aca je najpopularniji folk pevač na Balkanu i šire.

 

Biće nam velika čast da gosti koncerta budu i osobe sa invaliditetom. Molimo Vas da prijave pošaljete na email adresu koncertnamarakani@gmail.com . Pored imena i prezimena jedne osobe sa invaliditetom molimo da upišete ime i prezime jednog pratioca kao i svoj kontakt i email adresu.

Broj mesta je ograničen.

Dodatne informacije/Partneri saradnici