Učitavanje

Nema aktivnih predstava za ovaj događaj!

Detalji događaja

5. Business Café u Novom Sadu

,,USPEŠAN NA SVOJ NAČIN“

Četvrtak, 23. februar 2017. od 19h – 21h

Klub ,,Kućerda – Balkan Beat Bar“, Stadion Karađorđe

 

 

U četvrtak,  23. februara u Novom Sadu kreće nova sezona Business Cafe-a, najpopularnijeg okupljanja preduzetnika  i onih koji žele zakoračiti u preduzetničke vode.

Na tom putu iskustva i preporuke onih koji su postigli USPEH NA SVOJ NAČIN uvek su dragocena.

Gosti 5. Business cafe događaja uveriće vas u to da je MOGUĆE USPETI i SADA i OVDE uprkos svemu i svima. A kako, saznajte od:

 

•Borislava Despotovića, novinara RTV i voditelja emisije ,,Biznis monitor“ koja prati uspešne preduzetničke priče. Borislav je nedavno osvojio i Specijlnu nagradu NALED -a za doprinos reformama u preduzetništvu.

 

•Slavice Davidović, vlasnice porodične firme ,,Gastro Planet Catering“.

Slavica već punu deceniju vodi porodični firmu koji se bavi pružanjem ketering usluga, a prepoznatljivi su po tome što umeju da slušaju želje svojih klijenata, jer smatraju da je individualni pristup svakom klijentu ključ uspešnog rada u ovoj vrsti posla.

 

•Andrije Gerića, dugogodišnjeg vrhunskog sportiste i kapitena odbojkaške reprezentacije, a danas uspešanog psihologa i mentalnog trenera sportista (mental sport coaching). Andrija je odličan primer kako posle uspešne sportske karijere stečeno znanje  iskustvo iskoristiti za novu profesiju.

 

Učesnike će kroz događaj voditi Marija Radojčić, vlasnica licence Business Café Srbija -  i sama preduzetnica koja hrabro razvija porodični biznis ,,Friški jazački sirevi”.

Za najnovije informacije pratite nas i na FB stranici: Business Cafe Srbija.

Dodatne informacije/Partneri saradnici