CS Eventim d.o.o. je registrovano preduzeće za elektronsko štampanje, distribuciju i prodaju ulaznica za domaće i strane događaje putem interneta i mreže prodajnih mesta, prisutno na srpskom tržištu od 2005. godine. U avgustu 2012 Eventim.rs i Card Service udružili su snage i posluju pod imenom CS Eventim d.o.o.

CS Eventim d.o.o. deo je CTS EVENTIM AG & Co.KGaA grupe, vodeće ticketing kompanije na području Evrope koja posluje u više od 20 zemalja Jugoistočne Evrope (Nemačka, Austrija, Slovenija, Mađarska, Rumunija, Italija, Poljska, Slovačka, Bugarska, Hrvatska, Finska, Holandija, Velika Britanija, itd.) i najveći je evropski distributer ulaznica za "live entertainment" i ostale događaje. Kroz svoj sistem EVENTIM je prošle godine prodao preko 120 miliona ulaznica. Tržišni je lider u kontinentalnoj Evropi kao promoter turneja, festivala itd. i treći najveći promoter u svetu.

CS Eventim d.o.o. u ovom trenutku ima mrežu sa više od 200 prodajnih mesta širom Srbije i glavnim blagajnama: Ušće Shopping Center, blagajna u Domu omladine Beograda, blagajna KOMBANK Arene, Bilet centar i Mungos CD Shop, prodaju putem webshopa na www.eventim.rs i www.tickets.rs, call center 0900 11 00 11 (cena poziva iz fiksne i mobilne mreže MTS-a iznosi 48,00 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva). Ujedno, povezanost CS Eventim sa svim ostalim poslovnicama firme CTS EVENTIM AG & Co.KGaA Austrija, omogućuje prodaju ulaznica putem više od 10 hiljada prodajnih mesta širom Jugoistočne Evrope.

EVENTIM je naveden na Frankfurtskoj berzi sa tržišnom kapitalizacijom od oko 1 Milijarde eura (2010). Deonice EVENTIM se nalaze na berzi u slobodnom trgovanju - SDAX index (ISIN DE 0005470306).

Eventim sistem za rezervaciju i prodaju ulaznica je sveobuhvatan, te osim jednostavnog i funkcionalnog prikaza prodaje i rezervacija ulaznica za razne događaje (sa planom dvorane/sedenja) nudi mogućnost jednostavnih izveštaja prodaje po svakom od kanala prodaje.

U našem sistemu je u svakom trenutku cca. 4000-6000 raznih dogđjaja (domaćih i inostranih) koji se distribuiraju putem gore navedenih kanala širom Srbije i sveta.

Eventim Srbija posluje već 12 godina i zahvaljujući svom razvoju, postala je nezaobilazan partner za sve velike dogadjaje, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.