CS Eventim d.o.o. je registrovano preduzeće za elektronsko štampanje, distribuciju i prodaju ulaznica za domaće i strane događaje putem interneta i mreže prodajnih mesta, prisutno na srpskom tržištu od 2005. godine. U avgustu 2012 Eventim.rs i Card Service udružili su snage i posluju pod imenom CS Eventim d.o.o.

CS Eventim d.o.o. deo je CTS EVENTIM AG grupe, vodeće ticketing kompanije na području Evrope koja posluje u više od 20 zemalja Jugoistočne Evrope (Nemačka, Austrija, Slovenija, Mađarska, Rumunija, Italija, Češka, Poljska, Slovačka, Bugarska, Hrvatska, Finska, Holandija, Velika Britanija, itd.) i najveći je evropski distributer ulaznica za "live entertainment" i ostale događaje. Kroz svoj sistem EVENTIM je prošle godine prodao preko 120 miliona ulaznica. Tržišni je lider u kontinentalnoj Evropi kao promoter turneja, festivala itd. i treći najveći promoter u svetu.

CS Eventim d.o.o. u ovom trenutku ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije sa glavnim blagajnama u Beogradu - TC Ušće - info pult, blagajna u Domu omladine Beograda, blagajna KOMBANK Arene i Bilet centar, prodaju putem webshopa na www.eventim.rs i www.tickets.rs, call center 0900 11 00 11 (cena poziva iz fiksne i mobilne mreže MTS-a iznosi 48,00 din/min. Porez je uračunat u cenu poziva). Ujedno, povezanost CS Eventim sa svim ostalim poslovnicama firme CTS Eventim AG Austrija, omogućuje prodaju ulaznica putem više od 10 hiljada prodajnih mesta širom Jugoistočne Evrope.

EVENTIM je naveden na Frankfurtskoj berzi sa tržišnom kapitalizacijom od oko 1 Milijarde eura (2010). Deonice EVENTIM se nalaze na berzi u slobodnom trgovanju - SDAX index (ISIN DE 0005470306).

Eventim sistem za rezervaciju i prodaju ulaznica je sveobuhvatan, te osim jednostavnog i funkcionalnog prikaza prodaje i rezervacija ulaznica za razne dogadjaje (sa planom dvorane/sedenja) nudi mogućnost jednostavnih izveštaja prodaje po svakom od kanala prodaje.

U našem sistemu je u svakom trenutku cca. 4000-6000 raznih dogadjaja (domaćih i inostranih) koji se distribuiraju putem gore navedenih kanala širom Srbije i sveta.

Eventim Srbija posluje već 9 godina i zahvaljujući svom razvoju, postala je nezaobilazan partner za sve velike dogadjaje, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.