U Eventim.rs webshopu imate mogućnost izbora jedne od sledećih metoda plaćanja zavisno od dogadjaja i vremena vaše porudžbine:

Plaćanje platnom karticom
Sva plaćanja će biti izvršena u valuti Srbije – Dinar (RSD). Iznos za koji će Vaša platna kartica biti zadužena dobija se konverzijom cene iz Eura u Dinar, prema važećem kursu Narodne Banke Srbije. Prilikom zaduživanja platne kartice, isti iznos se konvertuje u Vašu lokalnu valutu, prema kursu asocijacije platnih kartica. Kao rezultat ove konverzije, postoji mogućnost male razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

U ime CS Eventima obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u CS Eventimu (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, CS Eventim je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC I Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


U cilju zaštite obe strane, Eventim kompanija u određenim okolnostima (ukoliko se transakcija pri proveri pokaže kao sumnjiva) kontaktira kupca za dodatne podatke – skeniranu kreditnu karticu ( vidljive četiri poslednje cifre). Ukoliko ne prihvatate gore navedene uslove poslovanja, možete zatražiti povrat sredstava ili se odlučiti za direktnu kupovinu ulaznica na nekom od naših prodajnih mesta.

Plaćanje unapred
Primićete e-mailom uputstva za plaćanje sa svim nepohodnim podacima za uplatu. Punu cenu usluge uplaćujete na naš bankovni račun u roku od 48 sati.

Plaćanje na blagajni
Rezervisane ulaznice plaćate u roku od 48 sati prilikom preuzimanja ulaznica na blagajnama CS Eventima u Beogradu: 1. blagajna Dom omladine Beograda (radno vreme: ponedeljak - subota od 10:00 do 22:00) 2. Ušće Shopping Center - drugi sprat (radno vreme: ponedeljak - nedelja od 10:00 do 22:00) 3. Biletarnica Arene (severna strana objekta, radno vreme: ponedeljak - petak: 10:00 - 20:00 subota: 10:00 - 20:00) 4. Bilet Centar (radno vreme: ponedeljak - petak od 10:00 do 20:00, subotom od 10:00 do 15:00). U Novom Sadu: CD Shop Mungos (radno vreme: ponedeljak - petak od 10:00 do 20:00, subota od 10:00 do 15:00).