Učitavanje

Dostupne Sergej Ćetković ulaznice

Suzi rezultate

location

Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Sergej Ćetković. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Sergej Ćetković, popularni pop pevač će ponovo gostovati u Nišu, gde je poslednji put nastupao u junu 2016. i napravio nezapamćen događaj na Tvrđavi u Nišu. U sklopu turneje "Live tour 2017" Niš je jedna od najvažnijih stanica jer je poznata ljubav Sergeja i Nišlija. Na koncertu koji će biti održan 28.10. u Domu Vojske Niš, će biti izvedeni svi najveći hitovi Sergeja i biće promovisana dva nova singl hita.

Rođen 08. marta 1976. godine u Podgorici. Završio nižu i srednju muzičku školu “Vasa Pavić” u Podgorici i još uvek je student, teoretskog odseka, Muzičke akademije na Cetinju.
Nakon velikog broja koncerata koje je održao u 2006-2007 godini izdvajaju se: koncerti u Podgorici, Novom Sadu, Subotici, Nikšiću, Budvi, Nišu, Baru, Herceg Novom, Vršcu i tri velika koncerta u beogradskom Sava Centru. Učesnik je velikog broja humanitarnih akcija i koncerata …


Prijavi se

Budite obavešteni o novim događajima.

Popularni pevač Sergej Ćetković bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.