Učitavanje

Trenutno nema događaja ovog izvođača.

Budite obavešteni kada budemo imali slobodne ulaznice.

Popularna pevačica Indira Radić bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.


Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Indira Radić. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Priča o karijeri Indire Radić je zapravo priča o savremenoj muzičkoj sceni na Balkanskom poluostrvu. Muzički uspon ove zvezde praćen je nezapamćenim interesovanjem publike i medija, pri čemu je ona do danas ostala jedna od retkih muzičkih zvezda koje su svoju popularnost i uspehe gradili isključivo putem pesama i odnosa sa publikom, izbegavajući afere i skandale. Sve počinje još u prvoj polovini devedesetih godina prošlog veka kada, do tada anonimna mlada pevačica, snima svoj prvi solistički album. Već nakon toga, svima je bilo jasno da je zvezda rođena. Slede novi albumi, veliki tiraži, hitovi koji se do danas mogu čuti na svim radio stanicama, a potom i solističke turneje i nastupi tokom kojih ju je videlo preko milion ljudi…