Učitavanje

Dostupne The Frajle ulaznice

Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za The Frajle. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Novosadski ženski kvartet The Frajle koji postaje svakim danom sve popularniji na područiju čitavog regiona na radost beogradske publike, 24. novembra 2017. godine održaće svoj treći koncert u Sava Centru. Biće to prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje njihov novi album „Ljubav na dar“ objavljen u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media, kao i pesme sa starijih albuma „B strana ljubavi“, „A strana ljubavi“ i „Naš prvi album sa putovanja“. The Frajle su već imale 2 vrlo uspešna koncerta u Sava centru, a budući da je novi album „Ljubav na dar“ naišao na odličan regionalni prijem, očekuje se da to bude slučaj i ovog puta. 

Karte po ceni od 1600, 1800 i 2000 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena I Nevena Buča udružile su svoje očaravajuće vokale, dve akustične gitare, očigledno izvrstan ukus za kostimografiju I napravile najzanimljiviji muzički performans na aktuelnoj sceni. The Frajle su ženski akustični sastav I z Novog Sada. Od leta 2009. Godine, četiri članice benda su odlučile da ujedine snage, svoje neverovatne vokale I muzičke talente, što ih je za manje od godinu dana dovelo do neverovatnog uspeha…


Prijavi se

Budite obavešteni o novim događajima.

Grupa Frajle bi u bližoj budućnosti želela da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.