Učitavanje

Dostupne Dženan Lončarević ulaznice

Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Dženan Lončarević. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Dženan Lončarević 

Dženan Lončarević je rođen 1975. godine u Prijepolju. Tu je završio osnovnu i srednju školu, a pevanjem se bavio još iz školskih dana, a i svirao je gitaru. Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Dženanovim vokalom koji je svakoj pesmi davao jednu novu savršenu formu i time je sticao veliku popularnost i veliku armiju novih obozavaoca i poštovalaca gde god da je nastupio. 2007 godine, izdaje svoj album prvenac pod nazivom "Nikome ni reč", koji ga je jos više popularisao. Dženan je imao tri učešća na Budvanskom Festivalu. Na svom prvom nastupu dobio je nagradu za mediteranski zvuk sa pesmom "Ti amo Anđela" koja je imala najveći komercionalni uspeh.

Na festivalu Feras 05, sa pesmom "Da si tu" ulazi u super finale i osvaja nagradu kao najbolji debitant festivala. Album "Nikome ni reč" u izdanju City Recorda, sa 14 pesama imao je zavidan uspeh kod publike, a pesma "Nikome ni reč" bila je na mnogim top listama širom zemlje i čula se na svim radio stanicama kod nas, a i u okruženju.


Prijavi se

Budite obavešteni o novim događajima.

Popularni pevač Dženan Lončarević bi u bližoj budućnosti želeo da poseti svoje fanove u Srbiji i zakaže koncert. Ako ste zainteresovani i želite biti informisani, registrujte se ovde.