Učitavanje

Dostupne Caro Emerald ulaznice

Suzi rezultate

location

Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Caro Emerald. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

Caro Emerald u Srbiji ima prijatelje, rodbinu, i o našoj zemlji dosta zna, ali ovog puta će nam prvi put pevati! U Beograd dolazi u okviru svoje aktuelne "Emerald Island" turneje. Ova nežna dama predivnog glasa spojila je u svojoj muzici ballroom jazz sa zaraznim mambo gruvom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi leto, ples i bajke iz najlepšeg perioda Holivuda...  

U martu ove godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest numera inspirisanih exotic-om, muzičkim žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour“ , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu sjajnu pevačicu dovesti i u Beograd.

 

Caro Emerald doneće 27.februara u Halu sportova leto i jazzy gruv koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njen prvi nastup u Srbiji, i nemojte propustiti da sebe i  one koje volite obradujete ulaznicama za ovaj predivan koncert i to po promotivnim cenama!

 

Organizator koncerta: Hala sportova

 

 

Linkovi:

www.caroemerald.com 

www.facebook.com/CaroEmeraldOfficial?fref=ts 

www.youtube.com/user/caroemerald 

 

Caroline Esmeralda van der Leeuw je rodjena 26 April 1981 u Amsterdamu, Holandija. Debitovala je pod imenom Caro Emerald u julu 2009 godine, sa "Back It+ Up". Emerald se često pohvaljuje svojim izvanrednim nastupima uživo. najčešće izvodi numere na engleskom jeziku.

 

 Prijavi se

Budite obavešteni o novim događajima.

Primite novosti o izvođaču ubrzo nakon što ih mi dobijemo, direktno na Vaš email.