Učitavanje

Dostupne Apocalyptica ulaznice

Suzi rezultate

category

Nema dostupnih Fan Reports

Napišite Fan Report (izveštaj)

Još uvek nema napisanih Fan Reports za Apocalyptica. Budite prvi koji će napisati izveštaj i podeliti iskustvo sa drugima.


Opis izvođača

PRAZNIK ZA PUBLIKU APOCALYPTICE I METALLICE U BEOGRADU!

4 ČELA – 4.4.2017. – Hala Sportova, Novi Beograd

APOCALYPTICA NAKON 20 GODINA SVIRA METALLICU SA 4 ČELA U SRBIJI!

 

S velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da ćemo ovog proleća imati priliku da uživamo u najatraktivnijem koncertu ove sezone – Apocalyptica proslavlja 20 godina od izlaska albuma „Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos“ svirajući najveće hitove grupe Metallica!

Tradicionalno naklonjeni našoj publici, finski rokeri uvrstili su Beograd u svoju evropsku turneju, te ćemo 4. aprila 2017. u Hali Sportova imati priliku da uživo čujemo hitove koji su proslavili Apocalypticu, omogućivši joj milione prodatih albuma i rasprodate svetske turneje.

Nije slučajno što je Apocalyptica zakazala turneju u istoj godini kada i Metallica promoviše svoj novi album, a povodom dvadesetogodišnjeg jubileja, Apocalyptica reizdaje „Plays Metallica By Four Cellos“ album na 2 vinila, sa do sada neobjavljenim instrumentalima „Battery“, „Nothing Else Matters“ i „Seek & Destroy“.

Ulaznice za ovaj spektakl biće puštene u prodaju u sredu, 7. decembra na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs – po sledećim kategorijama:

Parter – 1.990,00 dinara

Tribine – 2.500,00 dinara

Apocalyptica je Cello metal bend iz Helsinkija, osnovan 1993 godine. Neoclassical metal bend, koji je metal muziku svira na nekonvencialan način (bez gitara), prodao je više od milion albuma širom sveta.


Prijavi se

Budite obavešteni o novim događajima.

Primite novosti o izvođaču ubrzo nakon što ih mi dobijemo, direktno na Vaš email.